Kuplat-juhlat

Kuplat-Juhlat on maaginen ja yhteisöllinen esityksen, konsertin ja juhlien välimaastossa syntyvä tapahtuma. Musiikin, tanssin ja sirkuksen tekijöistä koostuva ryhmä sijoittaa itsensä merelliseen ympäristöön yhdessä upeiden Komsio -telttojen kanssa.

Kuplat-Juhlat on maaginen, rituaalinomainen ja yhteisöllinen esityksen, konsertin ja juhlien välimaastossa syntyvä tapahtuma. Musiikin, tanssin ja sirkuksen tekijöistä koostuva ryhmä sijoittaa itsensä merelliseen ympäristöön yhdessä KomsioDome -telttojen kanssa. Usean tunnin kestävä ilta eri taiteenalojen, luonnon ja yleisön välisessä vuorovaikutuksessa tarjoaa ainutlaatuisen tilanteen voimaantua, hurmioitua, hiljentyä ja muuntautua yhdessä toisten kanssa. Kuplat-juhlien teemana on tänä vuonna uuteen astuminen ja vanhan hylkääminen.

Kuplat-Juhliin on tunnelmallinen linja-autokuljetus Helsingistä suoraan Hangon Tulliniemen rannalle. Retrobussi lähtee Helsingistä 16.45 ja palaa takaisin 02.00. Bussiliput 25 €, liput: holvi.com/shop/kuplatjuhlat/

Tapahtumassa on mukana sauna sekä Labby Cateringin loihtimaa ruokaa.

Mukana mm. Agit-Cirk, Michaela, Kimmo Pohjonen, Ismo Alanko, Tuomas Norvio, Juuso Hannukainen, Saara Norvio, Anna Pöllänen, Johanna Ikola, Sakari Männistö, Emma Lister, Anni Rissanen, Jukka Peltola, Sari Palmgren, Kaisa Kemikoski, Satu Rekola, Pekka Louhio, Steina Öhman ja Creative Hanko Collective!

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Halutessasi voit tukea tapahtumaa vapaaehtoisella maksulla.

Facebook event

Bussikuljetus

Traileri

Antti Kujanpää

Esitykset

Map

Beach

Tulliniemenranta 10940, Hanko

27.8.2016

19.00

Ensi-ilta