Laiminlyöty-tanssikonsertti

Laiminlyöty-tanssikonsertti on kahden taiteilijan esityksellinen kannanotto laiminlyötyjen nuorten aikuisten puolesta. Teos antaa äänen sukupolvelle, jonka lähipiiriä riivaa läsnäolottomuus. Se nostaa esille välinpitämättömyyden seuraukset nuorten aikuisten tulevaisuudessa. Laiminlyöty riehuu, rakastaa ja haastaa kokijansa aitojen selviytymistarinoiden äärelle.

Mitkä ovat laiminlyönnin jäljet?

Xposure-duo tekee yhteistyötä Helsinki Mission Nuorten kriisipisteen kanssa. Se tarjoaa nuorille aikuisille ilmaisen työpajan, jossa he voivat purkaa omia kokemuksiaan esityksellisiin muotoihin itseilmaisullisiksi statementeiksi.

Kerätty materiaali yhdistyy teoksen sisältöön ja tuo nuorten kokemukset osaksi esitystä, joka haluaa herättää keskustelua nuorten hyvinvoinnin puolesta.

Laiminlyöty-tanssikonsertti on Xposure duon nelikielinen esikoisteos.

Laiminlyöty saa ensi-iltansa KokoTeatterilla 15.6.2016. Muut esitykset 16. ja 17.6. Kaikki klo 19.
Esityksen kesto 45 minuuttia.

Xposure duo:

Wilma-Emilia Kuosa on helsinkiläinen tanssitaiteilija, joka on erikoistunut jazztanssiin Nizzan OFFJAZZ DANCE CENTERissä. Kuosa on Koko Jazz Clubin Jazz&Dance-improvisaatioklubin perustaja ja emäntä. Helsingin tanssiopiston opettaja työskentelee koreografina aktiivisesti. Wilma-Emilialle keho on instrumentti, jolla hän voi syleillä tarinoita, jotka tarvitsevat valoa.

Arttu Takalo on vibrafonisti ja säveltäjä. Hän on työskennellyt pitkään suomalaisen musiikin kentällä niin soittajana ja sovittajana kuin tuottajanakin. Takalo on kiistämätön tummien unien tulkki, jonka sävelet kuljettavat laiminlyötyä kohti valoa.

Kesto: 45 min
Koreografia: Wilma-Emilia Kuosa
Tanssijat: Wilma-Emilia Kuosa
Lavastus: Ellen Virman
Valaistus: Ellen Virman
Musiikki teokselle: Arttu Takalo
Muu musiikki: Jyrki Speedy Saarinen
Äänisuunnittelu: Arttu Takalo ja Juha Tuisku
Käsikirjoitus: Wilma-Emilia Kuosa

KoKoTeatteri

Wilma-Emilia Kuosa

KokoTeatteri

Esitykset

Osta lippu
Map

Hakaniemi KokoTeatteri

Hämeentie 3, Helsinki

15.6.2016

19.00

16.6.2016

19.00

17.6.2016

19.00