LAUMA

Saku Koistinen, Ville Oinonen ja Laura Koistinen (Vesterinen) tanssivat yhteisöllisyyttä, luottamista ja heittäytymistä tarkastelevassa humoristisessa ja runollisessa teoksessa. LAUMA:n ensi-ilta on Leppäkorvessa Pusulan maaseudulla to 26.8. klo 18 (n. 1 tunti Helsingistä / Turusta).

Lipun hinta:

Aikuiset 20 e
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 10 e

Esityksen kesto n. 70 min.

Lippuvaraukset: laura.vesterin@gmail.com / ovelta
Muut tiedustelut (esim. kulkeminen esityspaikalle): laura.vesterin@gmail.com

Leppäkorven työväentalo sijaitsee vanhan Nummi-Pusulan maaseudulla. Paikan päälle pääsee esim. Helsingistä / Turusta bussilla Hki / Turku-Saukkola + järjestetyllä kuljetuksella Saukkola-Leppäkorpi (laita meiliä yllä olevaan osoitteeseen!) / autolla.

Koreografia: Laura Koistinen
Tanssi: Laura Koistinen, Saku Koistinen, Ville Oinonen
Äänisuunnittelu: Miikka Ahlman
Skenografia ja puvustus: työryhmä

Lauma on humoristinen ja runollinen esitys heittäytymisestä, luottamisesta, ihmisenä olemisen mahdottomuuksista, outoudesta ja riemusta, yksinäisyyden peloista, selvitytymisestä ja yhteisöllisyyden voimasta. Kafkamaista kerrontaa noudattava teos etenee ja soljuu liikkeen sekä tajunnan virran myötä.

”Yhteistyö on ollut ihmisten eloonjäämisen kannalta elintärkeää. Ilman yhteistyötä lajimme olisi jo tuhoutunut. Tarvitsemme toisia ihmisiä selviytymiseen.”

Lauma on yhteistanssi.

Esitys on valmistettu residenssinomaisessa työskentelyssä Pusulan maaseudulla vuosien 2020 ja 2021 aikana. Paikalliset ovat tulleet osaksi teoksen valmistusprosessia eri tavoin. Ensi-ilta haluttiin järjestää teoksen syntypaikalle sen erityisyyden, paikallisten ja eksotiikan vuoksi. Tämän jälkeen esityksiä on suunnitteilla myös Helsinkiin ja Turkuun, esityspäivät ovat vielä varmistumatta.

Leppäkorven työväentalo on yhteisöllistä toimintaa varten vuonna 1908 talkoovoimin rakennettu upea vanha hirsirakennus keskellä kuvankaunista vanhan Nummi-Pusulan maaseutua.

Laura Koistinen

Esitykset

Map

Leppäkorven työväentalo

Leppäkorventie 1022, 09930 Leppäkorpi, Lohja

26.8.2021

18

Ensi-ilta