Laura Jantunen: Kesä

Kesä on esitys kesälle. Tanssista ja äänestä rakentuva esitys tapahtuu ulkona, keskellä metsäistä maisemaa.

Kesä on esitys kesälle. Teos käsittelee kesää, elää kesässä ja katoaa kesään. Tanssista ja äänestä rakentuva esitys tapahtuu ulkona, keskellä metsäistä maisemaa. Moniaistisesti koettava teos pyrkii pyydystämään, ymmärtämään ja pysäyttämään pienen palan kesää sellaisena kuin se teoksen tekohetkellä on.

Kesä on toinen osa Laura Jantusen neliosaisesta teossarjasta Neljä Vuodenaikaa. Jokainen teossarjan osa tehdään kyseisen vuodenajan aikana ja siitä vaikuttuen. Teossarjan ensimmäinen osa Talvi sai ensi-iltansa tammikuussa 2019 Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa.

ESITYKSIIN ILMOITTAUTUMINEN
Esitys on maksuton ja siihen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittauduthan esitykseen tämän linkin kautta https://forms.gle/k1uCspzQC7XNB3Qf6 viimeistään 24 h ennen esityksen alkua. Muutama päivä ennen esitystä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkempaa tietoa esityksestä, esityspaikan koordinaatit sekä tulo-ohjeet esitykseen.

LOKAATIO / SAAVUTETTAVUUS
Esitys tapahtuu metsässä Viikin alueella Helsingissä. Esiintymispaikan lähelle pääsee polkupyörällä ja bussilla. Loppumatka on kävelyä juurakkoista ja kivistä metsäpolkua. Metsässä kävelyä on riippuen saapumissuunnasta noin 200-300 metriä. Tarvittaessa autamme helpoimman kulkureitin löytämisessä.

HUOMIOITAVAA
Esitys tapahtuu metsässä. Istumapaikkoina on kiviä, muutamia retkituoleja ja tämän lisäksi esitystä voi seurata seisten. Oman retkituolin voi ottaa mukaan.

Pukeutumisessa on hyvä huomioida lämpötila, sateen mahdollisuus, metsäkävelyyn sopivat jalkineet sekä ötököiden läsnäolo. Esityksen jälkeinen ilta on hyvä päättää tekemällä punkkitarkastus.

TYÖRYHMÄ
Konsepti: Laura Jantunen
Koreografia: Laura Jantunen yhdessä työryhmän kanssa.
Työryhmä: Pie Kär, Pauliina Sjöberg, Sofia Keto-Tokoi, Oula Rytkönen, Ilmari Paananen ja Laura Jantunen
Esiintyjät: Laura Jantunen, Sofia Keto-Tokoi, Oula Rytkönen ja Pie Kär
Puvustus: Pauliina Sjöberg
Tuotanto: Laura Jantunen
Tiedotus: Inari Pesonen
Työskentelyä ovat tukeneet: Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus

Laura Jantusen verkkosivut: lauranen.com
Ota yhteyttä: tanssiteos.kesa@gmail.com

Laura Jantunen

Esitykset

Osta lippu
Map

Metsä Viikin alueella Helsingissä

, Helsinki

21.8.2021

18.00

Ensi-ilta

22.8.2021

18:00

29.8.2021

18:00