Licking Things | Grey Cube Galleriat Korkeasaaressa

Nykytanssi

Licking Things on kvartetto kahdelle tanssijalle ja kahdelle muusikolle. Koreografia: Sari Palmgren. Esiintyjät: Mikko Perkola, Tuomas Norvio, Katri Soini ja Sari Palmgren. Musiikki: Mikko Perkola ja Tuomas Norvio. Valo- ja videosuunnnittelu: Jukka Huitila. Assistentti- liikkeen ohjaus: Saara Norvio. Lisäksi Karoliina Koiso-Kanttila.

Licking Things
Grey Cube Galleria 2 | klo 19.00-19.30
Sari Palmgren, Katri Soini, Mikko Perkola, Tuomas Norvio, Jukka Huitila, Saara Norvio, Karoliina Koiso-Kanttila

Licking Things on kvartetto kahdelle tanssijalle ja kahdelle muusikolle. Teoksessa kohtaavat elävä musiikki ja primitiivinen elämään takertuva liike. Elämän keskeneräisyys ylläpitää elämän janoa. Ihminen luo tavoitteita, päämääriä ja unelmia, joita kohti kulkea. Valmiiksi tulemisen, täydellisyyden pyrkimys herättää toivon ja saa jatkamaan matkaa.

Teoksessa etsitään liikkeellistä ja musiikillista täyttymystä, ja liikutaan täyttymysten väliin jäävissä tyhjyyden hetkissä. Nimensä mukaisesti esityksessä antaudutaan nuolemisen rituaalille, joka kumpuaa primitiivisestä puhdistamisen tarpeesta. Puhdistaminen antaa uuden tulla esiin.

Koreografia: Sari Palmgren. Esiintyjät: Mikko Perkola, Tuomas Norvio, Katri Soini ja Sari Palmgren. Musiikki: Mikko Perkola ja Tuomas Norvio. Valo- ja videosuunnnittelu: Jukka Huitila. Assistentti- liikkeen ohjaus: Saara Norvio. Lisäksi Karoliina Koiso-Kanttila.

Sari Palmgren toimii laajasti tanssitaiteen alueilla tanssijana ja koreografina. Katri Soini on on toiminut freelancerina tanssitaiteen kentällä vuodesta 1987 lähtien. Mikko Perkola työskentelee laaja-alaisesti viola de gamba muusikkona ja säveltäjänä. Palmgrenin kanssa jo kymmenen vuotta työskennellyt Tuomas Norvio työskentelee äänisuunnittelijana, säveltäjänä, muusikkona, miksaajana ja tuottajana. Vastaavasti Palmgrenin kanssa jo vuodesta 1999 yhteistyössä työskennellyt Jukka Huitila toimii visualistina pääosin esittävän taiteen kentällä. Saara Norvio on helsinkiläinen tanssitaiteilija.

greycube.paikantuntu.fi

Uupi Tirronen

Esitykset

Map

Grey Cube Galleriat

Korkeasaari, Helsinki

6.8.2016

19:00-19:30