Liikelaiturin juhlavuosi | Noora Nenonen: Syksy

Nykytanssi|Koko perheelle

Houkuttava ja koukuttava esitys nimensä mukaisesta vuodenajasta ja Suomen luonnosta.

Teos piirtää kuvaa syksystä konstailemattomasti ja mukaansatempaavasti. Katsojat pääsevät seuraamaan äänen ja liikkeen muodostamia syksyisiä maisemia ja lintuhahmojen elämää teoksessa, jossa tunnistettavat asiat näyttäytyvät uudessa valossa. Kengätkään eivät ole vain kenkiä, vaan kaiken ollessa päälaellaan niistä kuoriutuu omatahtoisia lintuhahmoja.

Esityksen yhteydessä on osallistava osuus, jossa katsojat pääsevät kokeilemaan esityksen fyysistä ja äänellistä maailmaa sekä esityksen hahmoja oman tekemisen kautta.

Koreografia ja tanssi: Noora Nenonen
Äänen editointi: Tatu Nenonen
Musiikki: Wind on Wind, Juice Leskinen

Suositusikäraja: kaiken ikäiset yli 3-vuotiaat

Kesto: esitys ja työpaja n. 30 min | esityksen jälkeen koko perheen disco

Liput: 5 €, vain käteinen

Lisätiedot ja lippuvaraukset: liikelaituri@sisasuomentanssi.fi

Syksy on osa Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtumaa. Lisäksi teos on Tampereella 5.-11.11.2018 järjestettävän Kirjalitta-festivaalin ennakko-ohjelmaa. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalle Liikelaiturille myönnettiin tanssitaiteen valtionpalkinto syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietetään Liikelaiturin 5-vuotisjuhlia pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden esitysten ja tapahtumien kera. Joulukuussa juhlavuosi huipentuu, kun Liikelaiturilla vietetään Juhlat 1.12.

”Se houkuttaa ja koukuttaa kekseliäisyydellään ja teeskentelemättömyydellään. Kaikki, mitä näyttämöllä tapahtuu, on tarkoituksenmukaista, luontoa ja luomakuntaa kunnioittavaa. Eikä esityksestä puutu huumoria. Päinvastoin, se suorastaan kutsuu huvittumaan älykkäällä ja kekseliäällä liikkeensä kielellä, puvustuksellaan ja musiikkivalinnoillaan.”
Ote Maija-Liisa Westmanin kritiikistä 28.9.2014

Syksy

Teemu Keskinen

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, Tampere

3.11.2018

14:00