Liikelaiturin juhlavuosi | Rut & Roosa

Koko perheelle

Rut & Roosa on erilaisuutta ja erimielisyyksien ratkomista käsittelevä, iloinen ja värikäs koko perheen tanssiteatteri teos.

Rut & Roosa

Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtuman seuraava esitys on valloittavan vauhdikas ja iloinen koko perheen teos Rut & Roosa. Se kertoo kaksosista, jotka ovat syntymästä asti olleet kiinni leteistään. Letit aiheuttavat kaksosille paljon arkihaasteita. Miten saada vaatteet päälle kun letit ovat tiellä? Mitä tehdä kun Rut haluaa leikkiä autoilla ja Roosa nukeilla? Törmäyksiltä ei voida välttyä heidän vauhdikkaassa arjessaan. Rut & Roosa on iloinen ja värikäs tanssia ja teatteria yhdistävä esitys 2-5 vuotiaille lapsille. Esityksen sisältö käsittelee erilaisuutta, toisten kanssa toimeen tulemista, erimielisyyksien ratkomista, anteeksi antamista ja kuinka olla kavereita vaikka ollaan eri mieltä ja halutaan välillä eri asioita.

Esitys on saanut inspiraationsa Klara Perssonin kirjasta Molly & Sus (Urax 2012). Esityksen jälkeen on yhteistä toimintaa ja perhedisco, sekä mehutarjoilu.

Liput: 5 € / hlö, liput ovelta 30 min. ennen esitystä (maksutapa käteinen)

Lisätiedot ja lippuvaraukset: liikelaituri@sisasuomentanssi.fi

Konsepti ja toteutus: Lotta Kaarla & Tuuli Heinonen

Esityksen kesto: n. 45 min

Esityksen on tuottanut Pohjanmaan tanssin aluekeskus yhteistyössä BARK Pohjanmaan lastenkulttuuriverkoston kanssa.

Rut & Roosa on osa Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtumaa. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalle Liikelaiturille myönnettiin tanssitaiteen valtionpalkinto syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietetään Liikelaiturin 5-vuotisjuhlia pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden esitysten ja tapahtumien kera. Joulukuussa juhlavuosi huipentuu, kun Liikelaiturilla vietetään Juhlat 1.12.

Rut & Roosa

Jukka Rajala

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, Tampere

22.4.2018

15:00-16:30