Liikelaiturin Lasten Sunnuntai: Rut & Roosa

Koko perheelle

Tanssiva satutuokio Rut & Roosa ja perhedisco

Liikelaiturin Lasten Sunnuntait aloittaa vauhdikas ja hauska esitys Rut & Roosa. Esitys kertoo kaksosista, jotka ovat syntymästä asti olleet kiinni leteistään. Letit aiheuttavat kaksosille paljon arkihaasteita. Miten saada vaatteet päälle kun letit ovat tiellä? Mitä tehdä kun Rut haluaa leikkiä autoilla ja Roosa nukeilla? Törmäyksiltä ei voida välttyä heidän vauhdikkaassa arjessaan.

Rut & Roosa on iloinen ja värikäs tanssia ja teatteria yhdistävä esitys 2-5 vuotiaille lapsille. Esityksen sisältö käsittelee erilaisuutta, toisten kanssa toimeen tulemista, erimielisyyksien ratkomista, anteeksi antamista ja kuinka olla kavereita vaikka ollaan eri mieltä ja halutaan välillä eri asioita.

Esityksessä on vähäisesti repliikkejä ja se on kaksikielinen, joten se sopii niin suomen- kuin ruotsinkielisillekin. Esitys on saanut inspiraationsa Klara Perssonin kirjasta Molly & Sus (Urax 2012). Esityksen jälkeen on lyhyt keskustelutuokio, jossa yleisö saa esittää kysymyksiä Lotalle ja Tuulille ja tutustua esityksen hahmoihin ja lavasteisiin.

Konsepti ja toteutus: Lotta Kaarla & Tuuli Heinonen

Esityksen kesto: n. 45 min

Esityksen on tuottanut Pohjanmaan tanssin aluekeskus yhteistyössä BARK Pohjanmaan lastenkulttuuriverkoston kanssa.

Esityksen jälkeen on yhteistä toimintaa ja perhedisco, sekä mehutarjoilu.

Liikelaiturin Lasten Sunnuntait ovat Pirkanmaan Tanssin Keskuksen uusi lapsille suunnattu tapahtumasarja.

Liput: 5 € / hlö, liput ovelta 30 min. ennen esitystä (maksutapa käteinen), lippuvaraukset: liikelaituri@sisasuomentanssi.fi

Lisätiedot: http://www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa, Piia Kulin, p. 050 552 1138

Jukka Rajala-Granstubb

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, 1 krs (sisäpiha), Tampere

12.2.2017

15.00-16.30