Liikkeellä marraskuussa | Elsa Tölli & Veera Milja: Inspiraation sulattelua – lavarunollinen digestiivi festivaalikävijälle

Tapahtumat

Tervetuloa takaisin! Ehkä tanssit jonkun toisen jalkaterillä, ehkä näit jonkun toisen silmillä, ehkä hetken koit niin paljon että unohdit?

Inspiraation sulattelua -työpaja tarjoaa osallistujille tilan, jossa sulatella festivaalin aikana koettuja tunteita sekä nähdyistä esityksistä kumpuavia uusia, orastavia ideoita. Työpaja tarjoaa kehollisia ja runollisia työkaluja tähän sielunruuan sulatukseen.

Työpajan ohjaavat lavarunoilijat Elsa Tölli ja Veera Milja, jotka ammentavat omasta lavarunollisesta praktiikastaan – kuinka muovata elettyä ja koettua joksikin uudeksi, aistivaksi ja liikkuvaksi. Työpajassa kokeillaan pieniä somaattisia harjoitteita, rentoutumisharjoituksia sekä luonnostellaan raakiletekstejä eri metodein ja jaetaan niitä ääneen, inspiraation lahjana toisille osallistujille. Syntyneitä tekstejä voi jatkokäyttää esimerkiksi omiin taiteellisiin tarkoituksiin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lavarunoudesta tai tanssista. Työpajan kieli on suomi.

Esitykset

Osta lippu
Map

Koneen Säätiön kamari

Tehtaankatu 21 B 45, 5. kerros, 00150 Helsinki

14.11.2021

klo 12:00