Liikkeellä marraskuussa | Mikko Niemistö & Sanna Blennow & Teo Lanerva & Olli Lautiola & Justus Kantakoski: Astral Projections

Tapahtumat

Mitä tapahtuu arkisen todellisuuden laitamilla, materiaalisen kehon nukkuessa tai toimiessa viihteen kuluttajana?

Astral Projections on elävä installaatio ja kestollinen esitys, joka liikkuu unen ja fiktion rajapinnoilla. Esitystilassa erilaiset unikehot ja niiden inkarnaatiot kommunikoivat keskenään surrealistisessa rituaalissa. Installaatioesitys sulauttaa yhteen dokumentoituja unia, mystisismiä ja digitaalisen viihteen tunnelmia.

Työryhmän muodostavat koreografit Mikko Niemistö ja Sanna Blennow, valosuunnittelija Teo Lanerva, tanssija-äänisuunnittelija Olli Lautiola sekä muotisuunnittelija-performanssitaiteilija Justus Kantakoski.

Astral Projections on osa Mikko Niemistö aloittamaa teosten sarjaa, joka tutkii unia ja niiden poliittista relevanssia tämän päivän 24/7 yhteiskunnassa. Tähän sarjaan kuuluu myös Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla nähtävä teos Odd Meters. Astral Projections nähtiin alun perin Forum Box Galleriassa maaliskuussa 2020, ennen kun se suljettiin koronapandemian myötä. Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla kestollinen esitys nähdään kerran tai kaksi päivässä.

Esitykset

Osta lippu
Map

Valssaamo, Kaapelitehdas

Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

7.11.2021

klo 15:00 ja 19:00

9.11.2021

klo 19:00

10.11.2021

klo 19:00