Lin Da: Emitting Things -studioesitykset

Nykytanssi

Emitting Things on galleria tilaan sijoittuva installaation sekä tanssi- ja äänitaiteen yhdistelmä, joka on koettavissa Helsingissä 25.-27.9.

Emitting Things on galleria tilaan sijoittuva tanssiesitysinstallaatio, joka tutkii kesken olemista ja kesken olevaa ei-inhimillisten ja inhimillisten kehojen välisyydessä. Miten olemme keskeneräisyyden kanssa ja miten se materialisoituu?

Asbestos Art Space -galleriassa järjestettävät studioesitykset ovat osa pitkäjänteistä prosessia, joka sai alkunsa keväällä 2019 residenssissä Saksassa. Työskentelyssään koreografi-tanssija Lin Da (Linda Martikainen) ja äänisuunnittelija Jyri Pirinen luovat yhdessä taiteidenvälistä praktiikkaa, jonka pohjalta esitysinstallaatio muotoutuu.

Vuonna 2021 Emitting Things on osa Esitystaiteen seuran ohjelmistoa.

Työryhmä
Konsepti, koollekutsuja, koreografi: Lin Da
Äänisuunnittelija: Jyri Pirinen
Tukijat: Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Luova Eurooppa -hanke/I-Portunus, TelepArt
Residenssi: TanzFaktur

Liput: 10€ (MobilePay-sovelluksen kautta)
Lippuvaraukset ja maksutiedot: linda_martikainen (a) hotmail.com

Esteettömyystiedot (Asbestos Art Space):
Ovi on 71 cm leveä. Edustalla on noin metrin etäisyydellä ovesta 10 cm korkea rappunen ja itse ovessa on 10 cm korkea kynnys. Wc ei ole esteetön.

Turvallisempi tila (Asbestos Art Space)
Turvallisempi tila on sitä, että ihmiset kokevat olonsa mahdollisimman turvalliseksi tilassamme. Myös se, että kaikki puuttuvat tilanteisiin, joissa havaitaan häiritsevää käyttäytymistä, on olennaista turvallisen tilan luomisessa. Voit myös kysyä työryhmältä apua, jos et tahdo puuttua tilanteisiin yksin.

Turvallisemman tilan periaatteita:
1. Emme suvaitse seksismiä, rasismia, homofobiaa tai mitään vähemmistöihin kohdistuvaa syrjintää (esim. transfobia, islamofobia, yms.) tiloissamme.
2. Ole avoimin mielin. Kaikilla on erilaiset kokemukset, ajatukset ja elämäntilanteet, eikä kukaan voi määritellä toisen identiteettiä hänen puolestaan.
3. Kunnioitus on kaiken alku ja juuri. Älä kyseenalaista toisen erilaisuutta.
4. Anna kaikille tilaa. Älä häiritse ketään sanallisesti, tuijottamalla tai koskemalla.

Facebook-tapahtuma

Linda Martikainen

Esitykset

Map

Asbestos Art Space -galleria

Mäkelänkatu 45, Helsinki

25.9.2020

18.00

26.9.2020

18.00

27.9.2020

18.00