Lost Voices Of The Humdrum (Tavanomaisuuden menetetyt äänet)

Suomen kantaesitys

Ohjaaja: Mikko Lampinen
Valotaiteilija: Anssi Ruotanen
veltäjä: Kristian Merilahti
Pukutaiteilija: Sergej Illarionov
Esiintyjät: Ljubov Jakshova, Olga Vasilieva, Ruslan Komarov, Viktoria Dmitrieva, Irina Poskorkova, Nadezhda Grankina

Kesto 1 t

Yhteistuotanto ByeBye BALLET Contemporary Dance Centre ja Dance info Finland

Lost Voices Of The Humdrum on tutkimusmatka ihmisten tapoihin jakaa toiveita ja unelmia keskenään – pureutua niihin ohikiitäviin pieniin hetkiin, jonka toinen voi kokea ikuisuutena toisen tuskin havaitessa mitään. Miten jakaa sanattomasti sisäinen olotila ja löytää tapavaikuttaa tai päättää olla vaikuttamatta ympäröivän maailman jylläävään rutiiniin.

Humdrum viittaa yleisesti rutiiniin tai “harmaaseen” arkeen, mutta teoksessa sille voi etsiä merkityksiä myös ihmisten tavoista selviytyä omassa yhteisössään, ihmissuhteissa ja samalla tavoissa elää kukin tahollaan ympäröivien ideologioiden ja sääntöjen virrassa.

ByeByeBALLET Contemporary Dance Centre on nykytanssikeskus, joka toimii ohjaaja ja tanssija Lilija Burdinskajan sekä Aleksandr Kondratenkon innoittamana. Teatteri on perustettu v. 2009. ByeBye BALLET ei ole pelkkä tanssikoulu vaan myös elämisen, uuden tuntemattoman havaitsemisen tila, jossa voi nauttia omasta liikkeestään

Ohjaaja Mokko Lampinen toimii Pori Dance Company:n toiminnanjohtajana sekä taiteellisena johtajana yhdessä Riku Lehtopolun kanssa.

Tanssin ja sen eri muotojen lisäksi Lampinen työskentelee aktiivisesti esitysten ja tapahtumien visuaalisen suunnittelun, video- ja valokuvauksen sekä eri multimediaprojektien parissa.

Liput ERIstä: 25,-/ perus,  23,-/ eläkel., 15,- /opisk., työtön, varusmies

www.lippu.fi  27,50 / 25,50 / 17,50

Tanssiteatteri ERI, Yliopistonkatu 7, 20100 Turku
liput@eri.fi, p. 022501032

www.eri.fi

 

 

Esitykset

Osta lippu
Map

Tanssiteatteri ERI

Yliopistonkatu 7, 20100 Turku

24.5.2017

19:00

Ensi-ilta