love bots monster fuck nots

Esitys

Tanssiteos pohtii liikaa olemisen pelkoa suhteessa sukupuoleen ja seksuaalisuuteen. love bots monster fuck nots on ylpeästi liikaa ja nauttii liiallisuudestaan.

Liikaa olemisen käsitettä käytetään aseena, jolla ylläpidetään binäärisen sukupuolen ahtaita rakennelmia: omaan elämään, itseen tai ulkonäköön liittyviä kommentteja ei saa ottaa liian raskaasti, ei saa tehdä isoa asiaa kvääriydestään, ei saa näyttää liian homolta – milloin mitäkin.

Äänisuunnittelija-muusikko Satu Kankkosen, tanssitaiteilija Jan Loukkaan ja valo- ja äänisuunnittelija Ellen Virmanin luovat yhdessä anteeksipyytelemättömän queer-näyttämön, jossa esiintyjän ruumiillisuus muuntuu läpi teoksen luoden erilaisia fiktiivisiä olentoja ja todellisuuksia.

Kesto: n. 1 t
Ikäsuositus: 18

Teos sisältää alastomuutta, seksiin liittyviä viittauksia, teatterisavua sekä voimakkaita ääniä ja valoja. Esityksen katsominen ei edellytä minkään tietyn kielen osaamista.

Teosta ovat tukeneet Todellisuuden tutkimuskeskus, Taiteen edistämiskeskus, Suomen kulttuurirahasto – Uudenmaan rahasto ja Nykytaidetila Kutomo.

Esitykset

Osta lippu
Map

Caisa

Kaikukatu 4 B, Helsinki

4.4.2023

19.00

Ensi-ilta

5.4.2023

19.00

6.4.2023

17.00

6.4.2023

20.00