Malviniemi Company: Moments from K

Malviniemi Company 10-vuotta esityskiertue syksyllä 2021

Moments from K – teoksessa koreografi Mia Malviniemi käsittelee ihmisen suhdetta paikkaan, kaupunkiin ja luontoon. Koreografian ideat ovat syntyneet ajatuksista, miten kaupunki, luonto tai jokin paikka vaikuttaa ja muokkaa meitä ihmisinä sen estetiikan, kokemuksen tai eletyn kautta. Teoksessa on läsnä mennyt ja nykyhetki liikkeen, ihmisäänien, musiikin ja äänimaailman kautta.

Teoksen sävellyksen ja äänisuunnittelun on tehnyt Ralf Nyqvist. Valosuunnittelija on Veli-Ville Sivèn. Tanssijat ovat Nanna Rahikainen, Eleni Pierides, Ailish Maher ja Janne Aspvik. Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin soittajat ovat Teija Pääkkönen, Annica Brännkärr, Ari Hanhikoski ja Ulla Lampela.

Moments from K -teoksen esityspaikat ja lippuinfo:
Ti 28.9.2021 Vaasa – Vaasan Kaupungintalo klo 19.
Lipunmyynti varataan Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kautta.
To 30.9. Seinäjoki – Kalevan navetta klo 19.
Lipunmyynti Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kautta.
Pe 1.10 Pietarsaari – Schauman-sali klo 19
Lipunmyynti Schauman-salin kautta.

Tapaat taiteilijat-tilaisuus kello 18:30 jokaista esitystä ennen.

Malviniemi Company on Vaasassa toimiva nykytanssiryhmä, joka on perustettu vuonna 2011. Syksyllä 2021 juhlistetaan kymmenen vuotta kestänyttä toimintaa Moments from K- teoksen kiertueella yhteistyössä Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen ja Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa. Taiteellisen johtajan ja koreografin Mia Malviniemen johdolla ryhmä on tuottanut kymmenen vuoden aikana yhteensä 13 tanssiteosta sekä luovan tanssin sisältöjä ikäihmisille vuodesta 2016. Malviniemi Company on ainut ammattitanssiryhmä Pohjanmaalla ja se on työllistänyt lukuisia taiteen ja kulttuurialan ammattilaisia kymmenen vuoden aikana.

Toimintaa ovat tukeneet mm. Vaasan kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Pohjanmaan liitto, Svenska Kulturfonden ja Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto sekä useat säätiöt.

Malviniemi Company

Pohjanmaan tanssin aluekeskus

Schauman-sali

Ulla Nikula

Esitykset

Osta lippu
Map

Vaasan Kaupungintalo, juhla-sali

Senaatinkatu 1, Vaasa

28.9.2021

19:00