MANIFESTI | Lahti, Makkonen & Tanssiteatteri Minimi: HYBRID MOMENTUM

Abstraktin runollisen nykytanssin ja raa´an fyysinen katutanssin yhteenliittymä. Osa Tehdasfestivaali Manifestin ohjelmistoa.

Antti Lahti & Mikko Makkonen / Tanssiteatteri Minimi
HYBRID MOMENTUM

Hybrid Momentum on kahden aikuistumista välttelevän tanssijan liikkeellinen pelikenttä, jossa näyttämö on nykytanssin abstraktilla runollisuudella sekä katutanssin raa’alla fyysisyydellä puhutteleva hybridi.

Antti Lahden ja Mikko Makkosen yhteistyössä syntynyt tanssiteos kumpuaa liikkeen työstämisen ilosta ja omien sekä yhteisten rajojen venyttämisestä. Kumpikin tanssija aloitti uransa katu- ja break-tanssin maailmasta, ja vasta myöhemmin mukaan tuli nyky- ja taidetanssi. Kahden maailman välissä taiteilu toi väistämättä kysymyksiä siitä, mihin itse sijoittuu ja millainen oma taiteellinen kädenjälki voikaan olla. Näistä yhteisistä pohdinnoista syntyi Hybrid Momentum, joka on teoksena upottava, fyysinen ja kokonaisvaltainen aistikokemus, jossa moneen muuntuvan ja häilyväisen identiteetin kysymys kaikuu taustalla.

Äänisuunnittelun teokseen on tehnyt palkittu rap-artisti, tuottaja ja DJ Kasperi Laine, joka tunnetaan muun muassa yhtyeestä Kasperi Laine ja & Kummitusorkesteri. Laineen äänisuunnittelu sekä Joonas Tikkasen visualisointi yhdessä teoksen liikemaailman kanssa luovat kiehtovan ja assosiatiivisen kokonaisuuden, jossa liike elää muutosten virrassa.

Lehdistössä sanottua:
”… upottava, fyysinen ja kokonaisvaltainen aistikokemus, jossa moneen muuntuvan ja häilyväisen identiteetin kysymys kaikuu taustalla.” Viikkosavo / Inka Matilainen

Tekijät:
Koreografia ja tanssi Antti Lahti & Mikko Makkonen | Äänisuunnittelu Kasperi Laine | Valo- ja videosuunnittelu Joonas Tikkanen | Valokuva Petra Tiihonen | Tuotanto Tanssiteatteri Minimi | Kesto n. 40 min. | Ensi-ilta 20.4.2018

LIPUT

Manifesti-esitykset 5.-14.9.
Yksittäisliput: 25/23/15 €
Sarjaliput*:
3 näytöstä: 64 / 59 / 38 €
6 näytöstä: 113 / 104 / 68 €
*
Manifesti 25 -gaala 15.9.
35/30/25 €
**
Verkkoliput palvelumaksutta: liput.aurinkobaletti.fi
puh. (02) 284 0100, info@aurinkobaletti.fi (*sarjaliput vain Aurinkobaletista)

25. TEHDASFESTIVAALI MANIFESTI 5.-15.9.2019

Facebook-tapahtuma

Manilla / kotisivu

Manilla / Facebook

Manilla / Instagram

Petra Tiihonen

Esitykset

Osta lippu
Map

Manillan kulttuuritehdas / Manilla-teatteri

Itäinen Rantakatu 64, Turku

7.9.2019

19:00