Täydenkuun Tanssit | MDD: Tragedia 2.0

Nykytanssi|Tapahtumat

Tragedia 2.0 käsittelee hajoavaa ihmissuhdetta ja itsekkyyttä sen sisällä. Mitä ystävyydelle tapahtuu, kun eri osapuolet erkanevat toisistaan ja tiet eivät enää kohtaa niin kuin ennen.

Tragedia 2.0 on MDD:n ensimmäinen pidempi teos. Ryhmä palaa lavalle vuoden hiljaisuuden jälkeen uusien ideoiden saattelemana.

Tragedia 2.0 käsittelee hajoavaa ihmissuhdetta ja itsekkyyttä sen sisällä. Mitä ystävyydelle tapahtuu, kun eri osapuolet erkanevat toisistaan ja tiet eivät enää kohtaa niin kuin ennen. Millaisen taakan itsekkyyteen hukkunut henkilö asettaa ympärillä oleville ihmisille? Kuka hänet saa revittyä takaisin todellisuuteen ja onko se edes vaivan arvoista?

Teos on vahvasti katutanssilajeihin painottuva, mutta liikkeessä ammennetaan myös modernin tanssin elementtejä.

MDD – Men Don’t Dance on kolmen oululaisen nuoren miehen tanssiryhmä. Ryhmä esiintyi ensimmäisen kerran kauden 2020 Talent Suomi -ohjelmassa, jossa he etenivät finaalilähetyksessä neljän parhaan joukkoon. Myöhemmin esiintymisiä on ollut ympäri Suomea eri festivaaleilla ja tilaisuuksissa.

MDD:n päälajina on hip hop, mutta ryhmä ammentaa vaikutteita muistakin tanssilajeista. Yhdistävänä tekijänä kaikilla palo itsensä ilmaisuun, sekä luomiseen. Ryhmän jäsenet ovat Sampo Stevenson, Olli Sukuvaara ja Leo Sukuvaara.

Koreografia, ohjaus ja tanssi: Sampo Stevenson, Leo Sukuvaara, Olli Sukuvaara
Kesto: 25 min.
Ikäsuositus: 12+
Liput: 20€ (sisältää myös Uumen-teoksen)

Esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen.

Täydenkuun Tanssit -festivaalin kotisivut

Sami Sukuvaara

Esitykset

Osta lippu
Map

Keskuskoulu

Tunturitie 1, Pyhäjärvi

21.7.2022

18.00