Mette Ingvartsen (DK): Moving In Concert

Tanssin talossa vierailevan tanskalaiskoreografi Mette Ingvartsenin esitys inspiroituu digitalisoituneessa maailmassa elävästä, aistivasta ihmiskehosta sekä tutkii plastisuuden, abstraktion ja mielikuvituksen poetiikkaa.

Moving In Concertin maailmankaikkeudessa ihmiset, teknologia ja luonnonmateriaalit elävät rinnakkain, synnyttäen abstraktia liikettä.

Esitys inspiroituu digitalisoituneessa maailmassa elävästä, aistivasta ihmiskehosta ja tutkii plastisuuden, abstraktion ja mielikuvituksen poetiikkaa. Yhdessä yhdeksän tanssijan kanssa Mette Ingvartsen kysyy, voisivatko ihminen, tekniset objektit ja orgaaninen aines yhdessä hahmottaa abstraktin muodon uudella tavalla.

Tanskalaiskoreografi Mette Ingvartsen yhdistelee näyttämöllä tanssia, kuvataiteita ja teknologiaa sekä puhetta ja teoriaa. Hän on tutkinut aiemmissa teoksissaan laajasti mm. ympäristökysymyksiä (The Artificial Nature Project) sekä seksuaalisuutta (The Red Pieces).

Moving In Concert on osa Helsingissä kesä-heinäkuun vaihteessa 2022 järjestettävän, ammattilaisyleisöille suunnatun Ice Hot Nordic Dance Platformin ohjelmistoa.

Tanssin talo ›

Mette Ingvartsen: Moving in Concert © Marc Domage

Marc Domage

Esitykset

Osta lippu
Map

Tanssin talo

Kaapeliaukio 3, Helsinki

1.7.2022

20:00