Miksi Mix (peruttu)

Koko perheelle

Esitykset on peruttu esiintyjän loukkaantumisen vuoksi. Miksi Mix on geometrinen, hykerryttävä, värikäs ja osin vakavakin sekoitus nykytanssia, miimiä ja musiikkia. Esityksen taustalla ovat pohdinnat lasten kehollisen ilmaisun ymmärryksestä emojien ja älylaitteiden aikakaudella.

Mistä on Auracon uusin teos tehty? Miimistä, tanssista, musiikista. Sokkeloista, pyörylöistä, spiraaleista. Kolmen viisaan hymiöistä. Niistä on Miksi Mix tehty.

Miksi kädet menevät solmuun? Miksi jalat vievät eri suuntiin? Miksi yhdellä on pyrstö ja muilla ei? Niin – ja miksi näen vaikka en näekään?

Sana ”miksi” on lapselle avain tietämiseen ja ymmärtämiseen. ”Mix” on sekoitus. Miksi Mix heittää katsojalle avoimia kysymyksiä kehonkielen ja liikkeen merkityksistä ja tulkinnoista. Miksi Mix on geometrinen, hykerryttävä, värikäs ja osin vakavakin sekoitus nykytanssia, miimiä ja musiikkia. Esityksen taustalla ovat pohdinnat lasten kehollisen ilmaisun ymmärryksestä emojien ja älylaitteiden aikakaudella. Miksi Mixin visuaalisuus ammentaa inspiraatiota Bauhaus-tyylistä – mutta miksi?

Esitykset:
la 21.8. klo 12 ensi-ilta
la 21.8. klo 14
ti 24.8. klo 18 (vain livestriimi)
ke 25.8. klo 18

Liput: 11,50 € Tiketistä

Kesto: 35 min
Ikäsuositus: 4+ vuotta

Ohjaaja: Päivi Aura
Koreografia: Päivi Aura, Kati Lehtola, Veera Lamberg
Musiikki ja äänisuunnittelu: Heli Hartikainen
Esiintyjät: Kati Lehtola, Veera Lamberg, Heli Hartikainen
Puvustus: Piritta Kämi-Conway
Valosuunnittelu: Nicolas Salo
Pressikuva: Minna Hatinen
Tuotanto: Auraco yhdessä Pragma Helsingin ja Annantalon taidekeskuksen kanssa

Miksi Mix on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Mapping – a Map on the Aesthetics of Performing Arts for Early Years -hanketta.

Auraco

Annantalo

Minna Hatinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Annantalo

Annankatu 30, Helsinki

21.8.2021

12:00

Ensi-ilta

21.8.2021

14:00

24.8.2021

18:00

25.8.2021

18:00