Milla Koistinen: A Cloud of Milk

Nykytanssi|Koko perheelle

A Cloud of Milk tutkii REM-unen fyysisiä vaikutuksia, unen ja valveen välitilaa sekä nukkuessa tapahtuvia todellisuuden vinoumia.

A Cloud of Milk tutkii REM-unen fyysisiä vaikutuksia, unen ja valveen välitilaa sekä nukkuessa tapahtuvia todellisuuden vinoumia. Teoksen materiaali on kerätty työryhmän järjestämässä unilaboratoriossa lasten kuvailemista unista. Materiaali prosessoituu yhdeksi surrealistiseksi kokonaisuudeksi, jonka fokuksessa ovat kehon, äänen ja tilan vääristymät

Esitys soveltuu lapsille, nuorille ja aikuisille. Lapsikatsojien ikäsuositus on 6-vuotiaista ylöspäin.

Milla Koistinen on valmistunut Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2004. Kouluaikana hän työskenteli muun muassa Marjo Kuuselan, Ervi Sirénin, Kenneth Kvarnströmin, Sanna Kekäläisen ja Arja Tiilin kanssa. Vuonna 2006 hän muutti Brysseliin, jossa hän aloitti työt Les Ballets du Grand Maghreb -ryhmässä. Belgiassa Koistinen on työskennellyt muun muassa NTGentissä Peter Verhelstin kanssa, Poni-kollektiivissa ja Convulsions-projektissa. Koistinen on tanssinut muun muassa Kristian Smedsin, Hiroaki Umedan, Christine Gaiggin, Hans van den Broeckin ja Heddy Maalemin teoksissa. Kesällä 2010 Koistinen oli yksi danceWEB-stipendiaateista Wienin Impulstanz-festivaalilla.

Vuonna 2012 Koistinen valmistui koreografiksi HfS “Ernst Busch”/HZT Berlin –koulusta. Hänen teoksiaan on esitetty HAU Hebbel am Ufer –teatterissa, Tanzhaus NRW:ssä, Uferstudioilla, Bayer Kulturhausissa, Jojossa ja Mad House Helsingin ohjelmistossa. Hän on tehnyt yhteistyötä Solistenensemble Kaleidoskopin, muusikko Jochen Arbeitin, ohjaaja Janne Reinikaisen ja äänitaiteilija Dirk Huelstrunkin kanssa.

Lisäksi Koistinen on opettanut muun muassa Teatterikorkeakoulussa, Tampereella Nätyllä, Outokummussa, Helsingin Kaupunginteatterissa, HZT:ssä, Marameo-studiolla ja Dock11:ssä Berliinissä, Sasha Waltz & Guests –ryhmässä, SEAD-Akatemiassa Salzburgissa, Espace Catastrophessa Brysselissä, Tanzhaus Zürichissä, Tanzhaus NRW:ssä, Iceland Academy of Artsissa sekä Palestinian Popular Art Centerissä Ramallahissa.

Konsepti ja ohjaus: Milla Koistinen
Koreografia ja esitys: Fanny Didelot, Gaëtan Brun-Picard, Milla Koistinen ja Martti Ahtisaaren koulun 2A -luokan oppilaita
Ohjaajan assistentti: Gaëtan Brun-Picard
Äänisuunnittelu ja musiikki: Jochen Arbeit
Video- ja valosuunnittelu: Jan Voges, Gaëtan Brun-Picard
Tuotanto: Tanzhaus NRW, Milla Koistinen
Vierailuesityksen järjestäjä: Itäinen tanssin aluekeskus

Esitys
Pe 18.11. klo 19.00
Sotku, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput: 18/10€
Paikkavaraukset ennakkoon: itak@itak.fi / 050 581 6300
Liput myös puolta tuntia ennen ovelta.

Itäinen tanssin aluekeskus

Remi Pinaud

Esitykset

Map

Sotku

Suokatu 42/2, Kuopio

18.11.2016

19:00