Milla Virtanen & Jaakko Toivonen: Blackpool

Tanssiteatteriesitys Blackpool vie yleisön matkalle kilpatanssin kovaan maailmaan ja paljastaa glamourin takaa löytyvän karun arjen.

Draamaa ja mustaa huumoria sisältävä esitys on sydämellä tehty intiimi ja elämänkerrallinen teatterikokemus. Teos löyhkää rusketusaineelle ja raastaa kuin teräksinen tanssikenkäharja. Kaikki jo arpeutuneet vanhat haavat avataan uudestaan itselle irvaillen ja sensuroimatta!

Nykytanssikoreografit Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen ovat molemmat entisiä kilpatanssin Suomen mestareita. Nuoruuden kilpatanssikokemukset ja niiden kautta varsin tutuksi tullut Englannin Blackpoolissa jo vuodesta 1920 lähtien järjestetyn maailman suurimman ja vanhimman vuosittaisen kilpatanssitapahtuman, Blackpool Dance Festivalin, yhteydessä järjestettävä British Open Championships toimivat teoksen inspiraationa.

Koreografia, tanssi ja visuaalinen ilme: Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen | Editoija: Sanna Silvennoinen | Äänisuunnittelu: Jaakko Toivonen | Valokuvaus: Leevi Lehtinen | Kesto: 55 min | Teoksen toteutumista ovat tukeneet Itäinen tanssin aluekeskus (nyk. Itä-Suomen tanssin aluekeskus), Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Samuel Huberin Taidesäätiö ja Live art Company United Cowboys.

Vierailun tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus

Liput: 15€ normaalihinta / 12€ opiskelija, eläkeläinen, työtön / 8€ JoJon jäsen
Liput Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, p. 08 5584 7575
sekä www.ticketmaster.fi
Kysy ryhmätarjousta: maritta.laesmaa(at)jojo.fi

 

JoJo - Oulun Tanssin Keskus

Leevi Lehtinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Valvesali, Kulttuuritalo Valve

Hallituskatu 7, Oulu

18.5.2017

19:00

19.5.2017

19:00

20.5.2017

19:00