Mounou Mounou – Liikkuu Liikkuu -tanssifestivaali | Ndjara Dance Company: Being (demoesitys)

Ndjara Dance Company esittää katkelman teoksesta Being, joka muistuttaa meitä rinnakkaiselostamme näkyvän ja näkymättömän kanssa.

Koreografia: Njara Rasolomanana (Madagaskar)
Tanssijat: Edwin Mokaya (Kenia), Patrick Ravelomanantsoa (Madagaskar), Njara Rasolomanana (Madagaskar)
Graffiti/katutaide: Viv Magia (Suomi)

Ihminen on tutkinut ja otaksunut omia juuriaan ja alkuperäänsä. Olemassaolonsa ajan ihminen on luonut uskomuksensa, selviytynyt, lisääntynyt, kehittynyt ja toiminut oman lajinsa säilymisen puolesta. Being-teos muistuttaa meitä rinnakkaiselostamme näkyvän ja näkymättömän kanssa.

Mounou Mounou – Liikkuu Liikkuu -tanssifestivaalilla Ndjara Dance Company esittää katkelman teoksesta Being. Tämän teososion voi tulkita olevan ansassa, vankina, “trapped”. Being…trapped!

**

Teos on osa ensimmäistä kertaa järjestettävää Mounou Mounou – Liikkuu Liikkuu -tanssifestivaalia. Afrotanssia ja nykytanssia yhdistävä festivaali tapahtuu kokonaan ulkona kaupunkitilassa. Festivaalin ohjelma koostuu neljästä esityksestä, joista kaksi on sooloa ja kaksi duettoa. Esitykset tapahtuvat neljässä eri kohteessa Helsingin keskustassa ja ehdotuksena on, että yleisö liikkuu esitysten mukana katsoen kaikki neljä teosta. Myös ohikulkijat ovat tervetulleita pysähtymään ja nauttimaan tanssiesityksistä ulkoilmassa. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Facebook-tapahtuma

Ndjara Dance Company

Esitykset

Map

Keskustakirjasto Oodin edessä

Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki

29.8.2020

16.00