Neiti Ida

Koko perheelle

Neiti Ida on 3–8-vuotiaille lapsille suunnattu vuorovaikutteinen ja osallistava tanssiteos.

Neiti Ida on ujo, arka ja yksinäinen kulkuri, joka on aina matkalla jonnekin. Hänellä on mukanaan vain matkalaukku, jossa hän kuljettaa tärkeitä asioitaan. Matkalaukku on myös Neidin paras ystävä ja ainoa matkatoveri. Arkiset, tavalliset asiat ovat Neiti Idalle joskus vaikeita ja hermostuttavia, mutta hassut ja oudot asiat usein aivan helppoja ja luontevia.

Esityksen alussa Neiti Ida on ujo ja varautunut olento. Lasten läheisyydessä, kiinnostuneiden, ystävällisten katseiden alla hän rauhoittuu ja lopulta innostuu jakamaan lasten kanssa jopa kalleimmat aarteensa. Neiti Ida haluaa lapset lähelleen ja yhdessä lasten kanssa hän tanssii ja soittaa, kunnes on taas aika jättää hyvästit arvokkaille uusille ystäville ja jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja.

Teos sisältää vuorovaikutteisia, osallistavia osioita, jolloin katsojat pääsevät esityksen aikana liikkumaan esiintyjän kanssa. Jokaisen esityksen jälkeen on lisäksi keskustelutuokio. Näissä keskusteluhetkissä puretaan ja käsitellään teoksen keskeisiä teemoja kuten erilaisuuden hyväksymistä, ystävyyden, ystävällisyyden ja lempeiden ajatusten tärkeyttä sekä pienten tekojen merkitystä.

Liput 15/12 e. Ryhmät arkiaamuisin 8 e / hlö.
Varaukset Hurjaruuthista, puh. 09 565 7250. Liput myös Ticketmasterista.

Koreografia:  Hanna Brotherus
Tanssi:  Jonna Aaltonen
Musiikin sävellys ja äänisuunnittelu:  Antti Ikonen
Pukusuunnittelu ja pukujen toteutus:  Marjo Haapasalo
Esityksen kesto on n. 30min. + keskustelutuokio

Teosta ovat tukeneet Läntinen tanssin aluekeskus ja Samuel Huberin taidesäätiö.

Hurjaruuthin sivut

Esitykset

Osta lippu
Map

Tanssiteatteri Hurjaruuthin näyttämö

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A, 2. kerros, HELSINKI

14.9.2016

10:00

17.9.2016

15:00

21.9.2016

10:00

24.9.2016

15:00