Nordic Flamenco: Northern Pulse

Ensi-ilta|Tapahtumat

Nordic Flamenco -teos keskittyy flamencon rytmiin: Minkälainen on pohjoismaisen nykyflamencon pulssi, miten rytmi ja esimerkiksi vuodenajat määrittävät elämäämme ja taiteen tekemistä pohjoisessa?

Helsingissä vaikuttavan Imperfecto-flamencokollektiivin järjestämä Nordic Flamenco Club kutsuu freelancer-flamencoartisteja Pohjoismaista työskentelemään yhdessä ja jakamaan taidettaan samalle näyttämölle Helsinkiin.

Maaliskuussa 2022 järjestettävä, järjestyksessään toinen Nordic Flamenco Club -ilta on nimeltään “Northern Pulse” ja se keskittyy rytmiin: Minkälainen on pohjoismaisen nykyflamencon pulssi, miten rytmi ja esimerkiksi vuodenajat määrittävät elämäämme ja taiteen tekemistä pohjoisessa?

Nordic Flamenco Clubin tanssijoina nähdään Elina Robinson ja Anne Riikola-Sarkkila. Laulusta vastaa Anna Murtola, kitarasta Rodrigo González, perkussioista Ricardo Padilla ja palmaksista Laura Rintamäki. Mukana myös viulisti Lotta-Maria Pitkänen. Esityksen kuvittaa Christian Robinsonin videotaide, joka luo iltaan musiikin ja tanssin lisäksi vahvan kerronnallisen ulottuvuuden.

Nordic Flamenco Club 2022 taiteilijat:
Elina Robinson – tanssi
Anne Riikola-Sarkkila – tanssi
Anna Murtola – laulu
Rodri Gonzalez – kitara
Ricardo Padilla – perkussiot
Lotta-Maria Pitkänen -viulu
Laura Rintamäki – palmas
Christian Robinson – videotaide

Kesto: 1 t

Imperfecto-kollektiivi

Imperfecto-kollektiivi facebook

Kuvat: Matti Sten Graafinen suunnittelu: Christian Robinson

Esitykset

Osta lippu
Map

Kanneltalo

Klaneettitie 5, Helsinki

19.3.2022

18:00

Ensi-ilta