Nordic Flamenco: Northern Pulse (Live Stream)

Nordic Flamenco -teos keskittyy flamencon rytmiin. Minkälainen on pohjoismaisen nykyflamencon pulssi, miten rytmi ja esimerkiksi vuodenajat määrittävät elämäämme ja taiteen tekemistä pohjoisessa?

Suora lähetys flamencoklubista Kanneltalon Facebookissa ja Helsinki-kanavalla 20.3. klo 18. Tallenne on nähtävillä kahden viikon ajan.

Helsingissä vaikuttavan Imperfecto-flamencokollektiivin järjestämä Nordic Flamenco Club kutsuu freelancer-flamencoartisteja Pohjoismaista työskentelemään yhdessä ja jakamaan taidettaan samalle näyttämölle Helsinkiin. Maaliskuussa 2021 järjestettävä, järjestyksessään toinen Nordic Flamenco Club -ilta on nimeltään “Northern Pulse” ja se keskittyy rytmiin: Minkälainen on pohjoismaisen nykyflamencon pulssi, miten rytmi ja esimerkiksi vuodenajat määrittävät elämäämme ja taiteen tekemistä pohjoisessa?

Nordic Flamenco- teoksen tanssijoina nähdään Elina Robinson ja Anne Riikola-Sarkkila. Laulusta vastaa Anna Murtola, kitarasta Rodrigo González, perkussioista Ricardo Padilla ja palmaksista Laura Rintamäki. Mukana myös viulisti Lotta-Maria Pitkänen. Esityksen kuvittaa Christian Robinsonin videotaide, joka luo iltaan musiikin ja tanssin lisäksi vahvan kerronnallisen ulottuvuuden.

Nordic Flamenco 2021 taiteilijat:
Elina Robinson – tanssi
Anne Riikola-Sarkkila – tanssi
Anna Murtola – laulu
Rodri Gonzalez – kitara
Ricardo Padilla – perkussiot
Lotta-Maria Pitkänen -viulu
Laura Rintamäki – palmas
Christian Robinson – videotaide
Kesto: 1 t
Ikäraja: sallittu kaikenikäisille

Nordic Flamenco

Imperfecto-kollektiivi

Kuvat: Matti Sten Graafinen suunnittelu: Christian Robinson

Esitykset

Map

Kanneltalo

Facebook-live sekä Helsinki-kanava, Helsinki

20.3.2021

18:00

Ensi-ilta