Oamk Dance: Tanssia!

Baletti

Oulun ammattikorkeakoulun tanssiopettajakoulutuksen syksyn näytökset

Marraskuussa on aika Tanssia!

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutus tarjoilee tanssin valoa marraskuun pimeyteen 28.-29.11. järjestettävissä Tanssia! -näytöksissä Kotkantien kampuksella. Lavalla nähdään tanssinopettajaopiskelijoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun tanssin erikoiskoulutusluokan oppilaita. Nähtävät esitykset on suunniteltu ja toteutettu osana tanssinopettajaopiskelijoiden lukuvuoden opintoja yhteistyössä ohjaavien opettajien kanssa.

Näytöksissä on esillä paljon huikeaa tanssialan osaamista; laajaa lajien kirjoa edustavat muun muassa baletti, kansantanssi ja showtanssi. Valokeilassa tullaan näkemään koreografioita niin tanssinopettajilta kuin tanssinopettajaopiskelijoiltakin. Teoksensa lavalle tuovat Outi Räsänen, Anniina Jääskeläinen, Riina Harju, Emma Kantelinen, Essi Honkanen, Béla Gazdag, Samu Kotilainen, Maiju Laurila, Siiri Suoniemi, Anita Valkama, Antti Aho ja Nellinoora Paju.

Syksyn Tanssia! -näytökset tarjoavat maistiaisia lukuvuoden ensimmäisistä uurastuksista ja ansioista. Jätä siis arjen askareet, saavu Kotkantielle ja nauti tanssista!

Liput:
10 €/ 5 € lapset ja opiskelijat Linkki lippukauppaan

Lisätietoa:
Tanssinopettajakoulutus
Lippuvaraukset: tanssi@oamk.fi
Varaukset lunastettava viimeistään 15 min ennen esityksen alkua
Lipunmyynti avautuu tuntia ennen esitystä
Maksaa voi sekä käteisellä että kortilla

Esityksen kesto 1 h 15 min

Kahvio on auki ennen Tanssia! -näytöksen alkua

Facebook tapahtuma

Instagram

Petri Kekkonen

Esitykset

Osta lippu
Map

Oulun ammattikorkeakoulun konserttisali

Kotkantie 1, Oulu

28.11.2018

18:30

Ensi-ilta

29.11.2018

13:00

29.11.2018

18:30