Eeva Juutinen & työryhmä: olO

Nykytanssi

olO leikittelee suurien ja pienien näyttämöeleiden ja jännitteiden suhteilla, joita voi lähestyä niin runona, tanssina kuin ruumiillisena kokemuksena. Teoksessa runous toimii teatterissa ja ruumissa läsnäolevan illuusion ja arkipäiväisen välisenä yhteytenä.

Koreografi Eeva Juutisen ja työryhmän olO on näyttämöteos, joka hahmottaa olemisen rytmejä. Se pohjautuu Juutisen puolitoista vuotta kestäneeseen kasvien ja kukkien kuivausprosessiin, joka inspiroi häntä tutkimaan kehon elävyyttä ja kuolevaisuutta. Teoksessa runous toimii teatterissa ja ruumissa läsnäolevan illuusion ja arkipäiväisen välisenä yhteytenä.

olO leikittelee suurien ja pienien näyttämöeleiden ja jännitteiden suhteilla, joita voi lähestyä niin runona, tanssina kuin ruumiillisena kokemuksena. Esityksessä tanssijat Terhi Hartikainen ja Maria Mäkelä liikkuvat intensiteettien ja intiimiyksien maastoissa. olO haluaa luoda tilaa katsojan assosiaatioille, kokemuksellisuudelle ja reflektioille, kutsuen määrittelemään ja nimeämään itseään eri tavoin.

Koreografia: Eeva Juutinen
Tanssijat: Maria Mäkelä ja Terhi Hartikainen
Lavastus ja pukusuunnittelu: Helka Saariniemi
Äänisuunnittelu: Tony Sikström
Valosuunnittelu: Vilma Vantola
Parfyymi / tuoksu: Ayin De Sela
Kirjoittamisen ohjaus, editointi ja järjestäminen: Eeva Juutinen
Kirjoittaminen: työryhmä
Mentori: Elina Pirinen

Tapahtumasivu

Katri Naukkarinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Studio Pasila, Helsingin Kaupunginteatteri

Ratamestarinkatu 5, Helsinki

27.5.2022

19

28.5.2022

19