OuDance-festivaali | Milla Virtanen & Jaakko Toivonen: Blackpool

Tanssiteatteriesitys Blackpool vie yleisön matkalle kilpatanssin kovaan maailmaan ja paljastaa glamourin takaa löytyvän karun arjen.

Draamaa ja mustaa huumoria sisältävä esitys on sydämellä tehty intiimi ja elämänkerrallinen teatterikokemus. Teos löyhkää rusketusaineelle ja raastaa kuin teräksinen tanssikenkäharja. Kaikki jo arpeutuneet vanhat haavat avataan uudestaan itselle irvaillen ja sensuroimatta!

Nykytanssikoreografit Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen ovat molemmat entisiä kilpatanssin Suomen mestareita. Nuoruuden kilpatanssikokemukset ja niiden kautta varsin tutuksi tullut Englannin Blackpoolissa jo vuodesta 1920 lähtien järjestetyn maailman suurimman ja vanhimman vuosittaisen kilpatanssitapahtuman, Blackpool Dance Festivalin, yhteydessä järjestettävä British Open Championships toimivat teoksen inspiraationa.

Koreografia, tanssi ja visuaalinen ilme: Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen | Editoija: Sanna Silvennoinen | Äänisuunnittelu: Jaakko Toivonen | Valokuvaus: Leevi Lehtinen

Teoksen toteutumista ovat tukeneet Itäisen tanssin aluekeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Samuel Huberin Taidesäätiö ja Live art Company United Cowboys.

Kesto: 55 min
Yleisökeskustelu
Liput: 12/10€

Liput Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä Hallituskatu 7,
p. 08 5584 7575. Avoinna ke-su klo 12-19.

OuDance-festivaali

JoJo - Oulun Tanssin Keskus

Leevi Lehtinen

Esitykset

Map

Valvesali, Kulttuuritalo Valve

Hallituskatu 7, Oulu

15.9.2016

19.00