OuDance-festivaali / Tanssiteatteri Tsuumi: Elämän (t)ehostajat

Y.C.H.I.A (You Can Have It All) -metodin kehittäjät, hyvän olon insinöörit, luotsaavat sinut mahdottomasta mahdolliseen.

Haluatko löytää nopean tien niin henkiseen kuin taloudelliseen menestykseen? Tämä kahvihuonemusikaali on suhteellisen edullinen, suhteettoman nopea sekä älyttömän tehokas elämän ehostuskuuri. Hervoton parodia elämäntapavalmentajista.

Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen, vahvasti kansanperinteen juurruttama, rosoa ja inhimillisyyttä rakastava tanssiteatteri, joka imee voimansa arkaaisista juurakoista ja ammentaa inspiraationsa ympäröivästä maailmasta. Tanssiteatteri Tsuumi tekee monimuotoista esitystaidetta, jossa pääpaino on tanssin ja musiikin, liikkeen ja rytmin synteesissä. Tanssiteatteri Tsuumi on reilun viisitoistavuotisen historiansa aikana tuottanut yli 50 kokoillan näyttämöteosta itsenäisesti tai yhteistyössä muiden teattereiden ja toimijoiden kanssa.

Koreografia, konsepti, tanssi, laulu, musiikki, tehosekoitin, luennointi: Reetta-Kaisa Iles & Tuomas Juntunen | Kuvat: Ari Kesonen | Kesto: 25-30 min.

Kauppakeskus Valkeassa La 16.9. klo 16 sekä illan OuDown-klubilla (Vanha paloasema)

JoJo - Oulun Tanssin Keskus

OuDance-festivaali

OuDance-festivaali Facebookissa

Ari Kesonen

Esitykset

Map

Kauppakeskus Valkea ja Vanha Paloasema

Isokatu 22-25, Oulu

16.9.2017

16.00

16.9.2017

22.00