OuDance Festival / Compañia Kaari & Roni Martin: Anna Karenina

Tervetuloa kreivi Kareninin tanssiaisiin!

Compañía Kaari & Roni Martinilla on ilo kutsua Teidät yhteiselle aterialle Kreivi Kareninin juhlapöytään! Maailmanlopun orkesteri soittaa viimeistä valssia kristallikruunujen loisteessa. Jääkoristeet sulavat tarjottimilla, karhu tanssii. Rakkaus ei meitä pelasta.

Compañía Kaari & Roni Martinin Anna Karenina pohjautuu Tolstoin klassikkoromaaniin. Keskiöön on valittu Anna Kareninan, kreivi Vronskin ja kreivi Kareninin kolmiodraama. Annan aviomiehenä, kreivi Kareninina nähdään pitkästä aikaa tanssiroolin tekevä Jorma Uotinen, Annan ja Vronskin rooleissa espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro. Roni Martinin säveltämällä musiikilla on merkittävä rooli ryhmän ilmaisussa ja Anna Kareninan musiikissa flamenco, Tom Waits -vaikutteet ja brechtiläiset kaiut yhdistyvät hypnoottiseksi kokonaisuudeksi, joka yhdessä esiintyjien kanssa kuljettaa katsojat ryhmän teoksille leimalliseen, nyrjähtäneeseen maailmaan.

” Tunnelma, jonka syövereihin uppoaa aivan huomaamattaan” -HS (Anna Karenina)

Compañia Kaari & Roni Martin on kansainvälinen taiteilijaryhmä, jolle tunnusomaista on energisyys ja suoraviivaisuus, sekä liikkeen, musiikin ja visuaalisuuden tiivis yhteys. Aktiivisesti kiertävä ryhmä on tähän mennessä esiintynyt viidessätoista maassa ja ryhmän taiteelliseen työryhmään kuuluu tanssijoiden lisäksi useita pitkän uran luoneita muusikoita ja -taiteilijoita eri maista. Live-esitysten lisäksi ryhmä tuottaa myös levytyksiä, livetaltiointeja sekä lyhytelokuvia. Ryhmän teokset ovat nykytaidetta, jotka osittain nojaavat flamencon rytmiikkaan ja muotokieleen.

Kesto n. 60 min
Ikäsuositus: yli 12-vuotiaille
Liput: 40 euroa
Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä
Hallituskatu 7, 08 5584 7575
Avoinna ke-su klo 12-19
sekä www.ticketmaster.fi

OuDance-festivaalin järjestää JoJo – Oulun Tanssin Keskus

Facebookissa

OuDance-festivaali

JoJo - Oulun Tanssin Keskus

Minna Hatinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Valvesali, Kulttuuritalo Valve

Hallituskatu 7, Oulu

15.9.2018

19.00