Oulu Dance Hack – The Results

TaikaBox ry:n kehittämä kansainvälinen Oulu Dance Hack - tapahtuma huipentuu The Results - esitykseen, joka sulauttaa yhteen tanssia ja teknologiaa.

Elokuussa tanssin ammattilaiset ja mediataiteilijat ympäri maailmaa mm. Etelä-Afrikasta, Kanadasta, USA:sta ja eri puolilta Eurooppaa kokoontuvat Oulun Ammattikorkeakoulussa sijaitsevaan EduLab:iin kolmeksi päivää työskentelemään intensiivisesti yhdessä ja sulauttamaan yhteen tanssia ja teknologiaa. TaikaBoxin järjestämä Oulu Dance Hack on ensimmäinen tapahtuma laatuaan Oulussa, joka pyrkii tutustuttamaan tanssitaiteilijat uuteen teknologiaan ja digitaali innovaattorit puolestaan tanssin maailmaan.
Oulu Dance Hack-tapahtumassa kehitetyt taiteelliset kokeilut tullaan esittelemään yleisölle perjantaina 26.8. klo 14. Vapaa pääsy!

TaikaBoxin toteuttama Oulu Dance Hack on järjestetty yhteistyössä Oulu EduLABin ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssilinjan kanssa. Tapahtumaa ovat tukeneet BusinessOulu, JoJo Oulun tanssinkeskus, Haltian ja Probot. TaikaBox on sulauttanut yhteen tanssia ja uutta teknologiaa jo yli kymmenen vuotta. Vuonna 2015 TaikaBox siirtyi Isosta-Britanniasta Suomeen pyrkimyksenään kehittää Oulusta kansainvälisesti merkittävä tanssi/teknologian keskus.

Oulu Dance Hack

TaikaBox

Esitykset

Osta lippu
Map

Näyttämö ja tanssisalit

OAMK, Kotkantie 1, Oulu

26.8.2016

14:00

Ensi-ilta