Patrik Riipinen ja työryhmä: A step is followed by a sound (demo)

Nykytanssi

Hiljaisuus ja aika luovat merkityksen aiemmin tapahtuneelle. Mahdollisuus kokea, ymmärtää ja reflektoida saavat aikaan kokemuksen, jonka perusteella luomme ajatuksen näkemästämme. Tämä tärkeä elementti on suljettu ulos ja informaation on annettu vallata tila.

Teos on Pirkanmaan Tanssin Keskuksen kesäresidenssin aikana luotu demo, joka käsittelee jatkuvuutta ja pysähtymättömyyden vaikutusta.

Hiljaisuus ja aika luovat merkityksen aiemmin tapahtuneelle. Mahdollisuus kokea, ymmärtää ja reflektoida saavat aikaan kokemuksen, jonka perusteella luomme ajatuksen näkemästämme. Tämä tärkeä elementti on suljettu ulos ja informaation on annettu vallata tila. Kaikki näetty ja koettu muodostavat vyöryvän lumipallon, joka kasvaa kasvamistaan kunnes se on viimein ohi. Mitä tapahtui? Muistinko hengittää?

Teoksessa on kolme esiintyjää: Tampereella vaikuttava Patrik Riipinen, joka toimii sekä teoksen koreografina että esiintyjänä, italialainen Arianna Berton, joka omaa ekspressiivisen
lavakarisman ja kypsän lähestymistavan esiintyä sekä lahjakas ja monipuolinen esiintyjä Etelä-Koreasta, Geosmin Yang. Nämä kolme artistia luovat teoksen yhteistyössä Pirkanmaan Tanssin Keskuksen kanssa.

Kesto on noin 45 min.

Tapahtumasarjan verkkosivut

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere, Tampere

29.6.2022

14:00