Pihlaja – Rinnevuori – Tarvainen: Miesten välisiä syvällisiä keskusteluja

Tositarinoita keski-ikää lähestyvien miesten elämästä. Huimapäistä akrobatiaa, parkouria ja tanssia. Ja no, muutamaa muutakin asiaa.

”Mainiota miesenergiaa. – – – Sanat ja liike kommunikoivat keskenään hienosti. – – – Täpötäyden salin yleisö eli esityksen mukana innolla.”
KESKISUOMALAINEN

Miksei onkologi-tankotanssijasta ollutkaan elämänkumppaniksi? Kannattaako olla yrittäjä vai taiteilija? Kannattaako yrittää olla kova jätkä? Mikä edes on kova jätkä? Mitkä ovat avioeron todelliset seuraukset?

Miesten välisiä syvällisiä keskusteluja on parkouria, tanssia, teatteria ja akrobatiaa yhdistelevä näyttämöteos, jossa esiintyjät vastaavat näihin sekä muutamiin muihin kysymyksiin kiertelemättä, oman elämänsä tapahtumiin pohjautuen. Syväluotaava mutta huumorilla höystetty dialogi etenee esityksessä vuorotellen näyttävän fyysisen tekemisen rinnalla.

Kolmen esiintyjän välisen dialogin mahdollistavat pitkäaikainen ystävyys ja heidän osaamisalueensa: Jukka Tarvainen on huipputanssija, Mikko Rinnevuori yksi Suomen kokeneimmista akrobaateista ja Perttu Pihlaja Suomen ensimmäinen ammattiparkouraaja. Jokaisella heistä on myös kokemusta toistensa lajeista. Jokainen on vielä toistaiseksi alansa huippu – ja nyt keski-ikää lähestyvä mies.

WWW

FB

IG

Aleksanterin teatteri

Jiri Halttunen

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

Albertinkatu 32, Helsinki

11.11.2019

19.00

12.11.2019

19.00