Prinssi Rei

Koko perheelle

Kielirajatonta koko perheen tanssiteatteria hiihtolomaviikolla Helsingissä!

Elias Edströmin ohjaama lumoava esitys yli 5-vuotiaille perheineen.

Prinssi seikkailee niin metsissä kuin vuorillakin ja lentää jopa sudenkorentokoneella. Prinssi tapaa sekä pelottavan Ikivelhon että tanssivan Skorpionin. Esitys yhdistää teatteria, tanssia ja sirkusta. Musiikki ja äänimaailma ovat isossa osassa visuaalisessa esityksessä.

Mitä teemme sitten, kun vesi loppuu? Miten voimme elää sovussa ja yhdessä ehtyviä luonnonvaroja sekä toisiamme kunnioittaen? Prinssi Rei puhuttelee kaikkia ajankohtaisilla aiheilla ja taistelee ennakko-oletuksia vastaan. Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme valinnoillamme, iästä tai koosta riippumatta.

Matchbox Company tuo ensimmäisten joukossa peking-oopperaa Suomeen ja yhdistää siihen teatteria, musiikkia ja akrobatiaa. Lopputulos on lumoava tulkinta Anna-Liisa Haakanan lastenkirjasta Prinssi Rei ja vedensiemenen salaisuus. Koko perheen maaginen teatteriseikkailu oli ensi-illassa Kanneltalossa 28.2.2018. Esityksiä oli helmi-maaliskuussa yhteensä 5 kappaletta, jonka jälkeen teosta ei ole esitetty.

Prinssi Reissä puhutaan kanteleen 39 kieltä sekä suomea ja ruotsia. Kielistä tärkein on kuitenkin kehon kieli – esitys on fyysistä teatteria, joka ylittää kieli- ja kulttuurirajat visuaalisuudellaan, maagisuudellaan ja fyysisyydellään. Ekologiset arvot ovat esityksessä tärkeässä roolissa. Esitys on luotu ryhmätyönä.

Ohjaaja: Elias Edström
Esiintyjät: Talvikki Eerola, Henni Kervinen, Riia Kivimäki, Saku Mäkelä
Muusikot: Pekka Saarikorpi, perkussiot ja Senni Eskelinen, sähkökantele
Ääni-ja valosuunnittelu: Antero Kemppi
Pukusuunnittelu, pukujen toteutus: Tinja Salmi ja Ella Silvennoinen
Tarpeisto: Anja Muhonen de Abonce

Ikäsuositus yli 5-v., koko perheen esitys
Kesto n. 1 h

Tinja Salmi

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuurikeskus Caisa

Kaikukatu 4 B, Helsinki

21.2.2019

18:00

22.2.2019

10:00

23.2.2019

13:00