Rea-Liina Brunou: Menestysteos, Part 1 – La Terre Des Chants Moroses

Nykytanssi

Menestyksen käsitettä purkavassa ja abstrahoivassa sooloteoksessaan Rea-Liina Brunou pohtii, voisiko menestys olla enemmän kuin vain selviytymistä tai opportunistisen pyrkimisen tulos. Mitä se silloin tarkoittaisi, ja mitä sen saavuttamiseksi vaaditaan? Ensi-ilta nykytaidetila Kutomolla Turussa pääsiäislauantaina 31.3.2018.

Työskentelen teoksessa menestyksen käsitteen parissa. Olen haastatellut tanssi- ja esitystaiteilijakollegoitani heidän ajatuksistaan omasta ja muiden menestymisestä. Kutomon residenssijaksolla puran ja abstrahoin keräämääni haastattelumateriaalia ja muita menestymiseen liittyviä uskomuksia konkreettiseksi liike- ja äänimateriaaliksi, josta oma henkilökohtainen menestysteokseni muotoutuu. Vaikka menestyminen ja menestyksen tavoittelu liitetään helposti opportunismiin ja pinnalliseen pyrkyryyteen, en lähesty aihettani ironisen piikikkäästi, vaan yritän pikemminkin löytää tien omaan henkilökohtaiseen menestykseeni saamiani oppeja hyödyntäen. Pohdin, voisiko menestys olla enemmän kuin vain selviytymistä tai opportunistisen pyrkimisen tulos. Mitä se voisi silloin tarkoittaa, ja mitä sen saavuttamiseksi vaaditaan?

Menestysteos, Part 1 – La Terre Des Chants Moroses on tanssitaiteilija Rea-Liina Brunoun uusi sooloteos, joka saa ensi-iltansa Kutomolla maaliskuussa 2018.

Koreografia ja esitys: Rea-Liina Brunou
Dialoginen ja äänidramaturginen apu: Miki Brunou
Tuotanto: Ehkä-tuotanto ja Rea-Liina Brunou

Esitys: la 31.3.2018 klo 19 (ensi-ilta)

Yhteisillassa Jani Petteri Virta Dance Companyn performanssin A Different Self-Portrait: Did You Learn Nothing From Our Last Encounter? kanssa

Liput: 15/10€
Osta lippuja: holvi.com/shop/ehkatuotanto

Tiedustelut: ehkatuotanto@gmail.com

Ehkä-tuotanto

Rea-Liina Brunou

Rea-Liina Brunou

Esitykset

Osta lippu
Map

Nykytaidetila Kutomo

Kalastajankatu 1 B, Turku

31.3.2018

19:00

Ensi-ilta