Roosna & Flak: Two Body Orchestra

Virolais-norjalainen duo ensimmäistä kertaa Suomessa.

Two Body Orchestra on yhdistelmä nykytanssiesitystä ja konserttia. Esitys kiertyy kehojemme ympärille – kehojemme, jotka ovat elinten, impulssien, teknologioiden ja kertomusten verkostoja – kehojemme, jotka ovat jo itsessään kuin orkesterit.

”Sumennamme kehon ja teknologian rajoja kohti hetkiä, joissa pienimmätkin eleet – hengitys, pienet asennonvaihdokset – vaikuttavat ja luovat äänimaiseman. Tasapainottelemme taikuuden ja tieteen rajamailla ja luomme tilaa intensiteetille, haavoittuvaisuudelle ja ihmeille.”

Koreografit ja tanssijat Külli Roosna (Viro) ja Kenneth Flak (Norja) ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2008. Roosna&Flakin työskentely käsittelee kehon kertomuksia ja kommunikaatiota. Työskentelyssään he yhdistävät liikkeen ainutlaatuisella tavalla tekniikkaan ja luovat teosten äänimaiseman kehoihinsa liitettyjen sensorien avulla.

Vierailu Routa Companyssa on Roosnan ja Flakin ensimmäinen vierailu Suomessa. Vierailu toteutetaan yhteistyössä turkulaisen Barker teatterin kanssa. Two Body Orchestra esitykset Barker-teatterilla Turussa 2.10. klo 19 ja 3.10.2021 klo 15.

Roosna ja Flak järjestävät Kajaanissa myös työpajan, jossa tutustutaan heidän kehittämäänsä teknologiaan, joka muuttaa liikkeen ääneksi.

Roosna&Flakin kotisivu

Routa Companyn kotisivu

Kris Moor

Esitykset

Osta lippu
Map

Generaattori

Kauppakatu 36, Kajaani

16.10.2021

19.00

17.10.2021

15.00