Routa Company: Harh, varp, parhaillaan!

Sano monta kertaa nopeasti peräkkäin: “Harh, varp, parhaillaan!"

Harh, varp, parhaillaan! on tanssiesitys siitä, mikä kaikki ihmishenkilöä voikaan kiinnostaa. Tanssijat Aino Purhonen ja Jasu Parviainen tempaavat yleisön mukaansa innostumisen ja syventymisen maailmaan. Teoksessa kyytiä saavat ja antavat niin esineet, asiat kuin oliotkin. Esityksen kohderyhmänä ovat kaikenikäiset henkilöt ja heidän vanhempansa, isovanhempansa ja iso-isovanhempansa.

Musiikki on teoksen salainen ainesosa. Kajaanilainen Superlon TMS-yhtye tarjoilee esityksessä muusikko Matias Niemisen sekoittaman musiikillisen pirtelön, joka koostuu improvisoidusta jazz-ambientista, hetkessä elämisestä ja liikkeeseen reagoimisesta.

Mukana noin puolen tunnin kestoisessa menossa on noin kymmenen pinkkiä esinettä, joista osa on muun värisiä. Tekeminen leikkii vauhdikkaan unen logiikalla. Jokainen katsoja saa itse rakentaa tapahtumaketjuista itselleen sopivan tarinan. Tai olla rakentamatta. Harh, varp, parhaillaan! vetäisee katsojan imuunsa, vaikka tältä puuttuisi salapoliisikyvyt, tai pilli.

Harh, varp, parhaillaan! teosta esitetään tammi-helmikuussa myös ulkona Kaukametsän amfiteatterilla. Routa Company on varautunut koronan aiheuttamiin rajoituksiin niin, että myös useampia esityksiä voidaan tarvittaessa siirtää ulkotiloihin. Katsojia pyydetäänkin tarkastamaan ajantasaiset esitystiedot Roudan nettisivuilta.

Koreografia: Jouni Järvenpää
Koreografin assistentti: Heli-Maria Latola
Tanssijat: Aino Purhonen ja Jasu Parviainen
Musiikki: Superlon TMS / Juho Hannikainen ja Matias Nieminen
Muusikko esityksissä: Matias Nieminen
Puvustus: Soile Savela

www.routacompany.fi

Kuva teoksesta

Minna Hyvönen

Esitykset

Osta lippu
Map

Generaattori / Kaukametsän amfiteatteri

Kauppakatu 36 / Koskikatu 4b, Kajaani

15.1.2021

18

Ensi-ilta

27.1.2021

18

4.2.2021

18

13.2.2021

15

19.2.2021

18

27.2.2021

15