Sivuaskel 2023 | Eleanor Bauer, Chris Peck: BAUER HOUR & A PECK SEC

Esitys

BAUER HOUR & A PECK SEC (featuring Doctor Dance ja Professor Peck) on keskusteluohjelma, varietee, taikaesitys, pelkkää kaaosta, kaikkea tai ei mitään näistä ja lisäksi kokeilu.

Tanssitaiteilija Eleanor Bauerin ja muusikko/säveltäjä Chris Peckin juontama BAUER HOUR & A PECK SEC on tila ja aika sille, mikä tuntuu tärkeältä juuri tässä ja nyt eikä myöhemmin. Tämä on tilaisuus harjoitella uutta ja jakaa mieltä mietityttävää ja huvittavaa: asioita, jotka koristavat elämäämme ja jotka tarvitset paikan yöksi, jotta saamme nukuttua. Tämä on säiliö asioille, jotka päättyvät sanoihin ”kuulit sen täällä ekana”.

Kaikilla on tarina, joten antaa kuulua, ja puhe on halpaa, joten eikun tuhlaamaan! Puhumattomuus on myös vaihtoehto niille erityisvieraille, jotka mieluummin laulavat tai tanssivat.

Jokainen esitys on ainutlaatuinen, ja ne valmistellaan ja improvisoidaan kulloisenkin ajan, paikan, vieraiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. BAUER HOUR & A PECK SEC on kiinteä määrä aikaa, jolla pyritään maksimaaliseen laatuaikaan.

Konsepti ja esitys: Eleanor Bauer and Chris Peck

Esitys festivaalin verkkosivuilla

Tjumur Dance Theater

Esitykset

Osta lippu
Map

Kaapelitehtaan Konttori

Tallberginkatu 1, porttikonki, Helsinki

8.2.2023

20:30

9.2.2023

20:30

10.2.2023

20:30