Sivuun Ensemble: Pöytä on katettu

Nykytanssi

Jatkot Tanssiteoksen ja The Wunderers lyhytelokuvan yhteisilta valittiin syksyn 2017 teatterihelmeksi. Uusintanäytökset yleisön ja Kulttuurikuuri-blogin pyynnöstä.

Jatkot – Tanssiteos
Pöytä on katettu.
Syökää, juokaa, kaikki on ilmaista.
Mä lupaan, mikään ei lopu kesken.

Jatkot
on välitila juhlien ja väistämättömän aamun välillä. Tästä eteenpäin roikutaan menetetyn hyvän rippeissä, toiveena saada vielä pieni maku eilisestä – vai olisiko tällä hetkellä vielä jotakin annettavaa? Nyt jahdataan nälkäisenä kokemuksia, nautintoja, lopun ajan täyttymystä ja ohi menneitä mahdollisuuksia. Sivuun itsehillintä ja itsekritiikki, rajat ylittyvät ja itseriittoisuus on makeaa.

Ninni Perkon koreografioimilla Jatkoilla henkilökohtainen kokemus heijastelee yhteiskunnan ilmiöitä, rakenteita ja maailmantilaa. Lavalla ovat Jarmo Saari tyttärineen, gambisti Mikko Perkola, tanssija Tiia Hämäläinen sekä näyttelijä Hanna Vahtikari. Teksteistä vastaa näytelmäkirjailija Marko Järvikallas, visualisoinnista nukketaiteilija Mila Nirhamo.

The Wunderers – Lyhytelokuva
Jarmo Saari Republicin musiikille pohjautuva, Janne Laihon ohjaama ja Ninni Perkon koreografioima The Wunderers on kuvaus yhteiskunnan normien tukahduttamasta parisuhteesta ja ihmisestä ympäristön vaatimusten ikeessä. Alitajunta ja arki törmäävät elokuvan liukuessa dekadenttiin ihmismieleen. Musiikki ja tanssi kuljettavat hengästyttävää, turbulenssia tavoittelevaa kuvastoa. Esiintyjinä Ninni Perko, Jarmo Saari, Tiia Hämäläinen, Salli Berghäll, Olavi Louhivuori, Abdissa Assefa ja Sami Kuoppamäki.

Kokoteatterilla on baari auki. Katsomossa saa nauttia virvokkeita.

Liput 27€ / 19€ bookings(at)kokoteatteri.fi tai 050 321 9919

Illan toteuttavat Tanssiteatteri Sivuun Ensemble, KokoTeatteri, Artlab Productions ja Jarmo Saari Republic.

Sivuun Ensemblen kotisivu

KokoTeatterin sivut tapahtumalle

The Wunderers teaser

Hanna Sakara

Esitykset

Osta lippu
Map

KokoTeatteri

Hämeentie 3, Helsinki

9.5.2018

19.00

11.5.2018

19.00

12.5.2018

19.00