Stage – Suvilahden kesäteatteri: A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM

Nykytanssi

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM on kesäteatterin konseptilla leikittelevä tanssiteos, joka rakentuu Pimeä Hedelmä rap-yhtyeen ja illan vierailijoiden materiaalin ympärille.

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM on kesäteatterin konseptilla leikittelevä tanssiteos, joka rakentuu Pimeä Hedelmä rap-yhtyeen ja illan vierailijoiden materiaalin ympärille. Tanssitaiteilijat Kaisa Nieminen ja Vanessa Virta ovat perustaneet Pimeä Hedelmä -yhtyeen yhdessä tuottaja Olli Tiikkaisen kanssa vuonna 2018. A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM -teoksessa Niemisen ja Virran taiteelliset praktiikat tanssin ja musiikin parissa kohtaavat rinnakkaisina ilmaisumuotoina luoden poreleivaa uutta koreografiaa.

Illan vierailevana duona nähdään vuonna 2015 perustettu helsinkiläinen queer-performanssitaideduo Amanda & Lydia, joka yhdistelee taiteessaan Voguingia, Burleskia ja Drag-taidetta. Amanda & Lydia on esiintynyt suurimmilla suomalaisilla musiikkifestivaaleilla, klubi- ja yritystapahtumissa, televisiotuotannoissa sekä nimekkäiden artistien musiikkivideoissa (mm. Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Krista Siegfrids). Syksyllä 2020 Taideyliopiston ylioppilaskunta myönsi duolle Akateemisen kaunotaiteen palkinnon osana Gorgeous House of Gucci Finland -kollektiivia. Amanda & Lydia tunnetaan seksikkyyttä, dramatiikka ja valovoimaisuutta tihkuvista esityksistään, joita he takuulla tarjoilevat myös Stage – Suvilahden kesäteatterissa.

Eva-Liisa Orupõld

Esitykset

Osta lippu
Map

Tiivistämö Suvilahti

Kaasutehtaankatu 1, Helsinki

7.7.2021

18:00

28.7.2021

18:00

5.8.2021

18:00