Symphony, it´s just a matter of arranging it!

Barker - teatterin 20v - SuurSymphonyssa mukana Aaltokoski,Bergström, Heikinheimo, Järvenpää, Kela,Kosola,Paasonen, Pentti,Poolamets,Raar, Renvall, Talonen, sekä Aarnio, Dunkel, Sane,Winter! e

SYMPHONY, IT´S JUST A MATTER OF ARRANGING IT!

Tanssitaiteilijoiden, muusikoiden ja yleisön JUHLA 21.10!

Symphony, it´s just a matter of arranging it! on tanssijoiden ja muusikoiden improvisaatiokohtaaminen, joka ensimmäistä kertaa nähtiin jo vuonna 2003. Yhteensä kohtaamisia järjestettiin 8 kertaa vuosina 2003-2007.

Lauantaina 21.10.2017 klo 20 järjestetään Barker-teatterin, Turun vapaan taiteen näyttämön 20v- juhlavuoden SuurSymphony, jossa mukana ovat alkuperäiset osanottajat, tanssitaiteilijat Alpo Aaltokoski, Ritva Bergström, Ismo-Pekka Heikinheimo, Jouni Järvenpää, Reijo Kela, Marjan Raar ja Nina Renvall.

Uusina mukana ovat tanssitaiteilijat Riikka Kosola, Tomi Paasonen, Liisa Pentti, Urmas Poolamets(Aurinkobaletista),sekä Virva Talonen.

Muusikoista ovat mukana Arttu Aarnio / Kontrabasso, Manuel Dunkel/ saksofoni, Ismaila Sane / Rummut, Niklas Winter/ Kitara.

Alkuperäisessä kokoonpanossa mukana olleita tanssitaiteilijoita olivat myös Akseli Kaukoranta, sekä edesmenneet Riitta Vainio ja Nigel Charnock.

Vuoden 2017 Symphonyssa lavalla tullaan näkemään harvinainen määrä taiteilijoita!

Symphony, it´s just a matter of arranging it! on improvisaatiokohtaaminen ja esitys jota ei harjoitella etukäteen. Tanssijat ja muusikot saapuvat lavalle ja esitys alkaa. Kohtaamisessa ei ole ennakolta määrättyä rakennetta. Myöskään mitään ohjeita pukeutumisesta ei anneta.

Esitys on ainutlaatuinen tanssitaiteilijoiden, muusikoiden ja yleisön kokoontumistilaisuus ja JUHLA!
TERVETULOA!

Tapahtumaa tukee Suomen Kulttuurirahasto

Liput: 25 / 10€
Lippuvaraukset: info@barkerteatteri.fi

Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö

Facebook/ Symphony

Reino Koivula

Esitykset

Map

Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö

Raunistulantie 25H, Turku

21.10.2017

20:00