TangoNyky-duettoilta

Nykytanssi|Tapahtumat

TangoNyky-ilta tarjoaa kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta nykytanssin, flamencon ja uuden sirkuksen näkökulmasta.

Vuoden 2021 TangoNyky-ilta tarjoaa kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta nykytanssin, flamencon ja uuden sirkuksen näkökulmasta.

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpaneman TangoNyky-illan pääosassa ovat duetot. Duetto antaa esiintyjälle upean mahdollisuuden dynaamiselle kommunikaatiolle, intiimille ja intensiiviselle läsnäololle. Iltaan on kutsuttu jälleen kiinnostava joukko eturivin tanssi-ja sirkustaiteilijoita. Illan tilausteosten koreografeina ja tanssijoina ovat Katja Lundén, Janne Marja-aho, Jenna Broas, Elina Lindfors, Kardo Shiwan, Wilhelmina Ojanen, Louis Sartori do Vale ja Mira Ravald. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä 20-henkisen Soul String jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös taiteelliset johtajat. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

Konsepti: Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Koreografia ja tanssi: Katja Lundén, Janne Marja-Aho, Jenna Broas,Elina Lindfors, Kardo Shiwan, Wilhelmina Ojanen, Louis Sartori do Vale ja Mira Ravald sekä Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Musiikki: Mikko Helenius sekä Soul Strings jousiorkesteri
Valo-ja tilasuunnittelu: Jukka Kolimaa
Tuotanto: Improtango

Musiikkitalo

Improtango

Facebook

Instagram

Martin Heslop

Esitykset

Osta lippu
Map

Musiikkitalon Black Box

Mannerheimintie 13a , Helsinki

23.10.2021

19.00

Ensi-ilta