Tanssin Aika | UMC & Reija Wäre: Movements-Motions-Mindsets

UMC:n uutuusteos, jonka on koreografioinut Reija Wäre

Jyväskylästä kotoisin olevan Urban Movements Companyn tanssijoita on nähty niin teatterinäyttämöllä, tv-studioissa kuin konserttiareenoillakin ja nyt Suomen kysytyimpiin kuuluva ohjaaja-koreografia Reija Wäre täydentää ryhmän katutanssitaustaa tuomalla mukaan oman ainutlaatuisen ammattitaitonsa tarinaa kuljettavista näyttämötaiteista ja nopeatempoisista tv- ja elokuvaproduktioista.

UMC:n uusin teos Movements – Motions – Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä. Esiintyjät saapuvat lavalle ollakseen avoimia ja rehellisiä ja suhtautuakseen itseensä lempeällä huumorilla inhimillisyyttään piilottamatta – ja tanssiakseen kuten vain silloin voi, kun kokee juuri siinä olevansa kaikkien onnellisin ja lähinnä itseään ja tunteitaan.

UMC:lle on kautta yli kymmenvuotisen historiansa ollut tärkeää tuoda tanssin ilmaisuvoimaa ja tietoisuutta lajista myös kouluihin ja erilaisiin oppilaitoksiin ja tämäkin teos sopii paitsi katu – tai nykytanssista kiinnostuneille katsojille myös tanssin katsomiseen aiemmin tottumattomalle yleisölle.

Tanssijat: Sanaz Hassani, Liisa Tirkkonen, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen
Koreografia: Reija Wäre

LIPUT:
25/15€

KESTO:
35 min.

Tanssin Aika -festivaali

Ville Mäkäräinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Kankaan pergamenttihalli

Kympinkatu 3b, Jyväskylä

25.9.2019

19:00

Ensi-ilta