Tanssin Voima Festivaali | Willman Dance Company: Sävelet, jotka eivät soi

Tapahtuma

Willman Dance Companyn uusin teos sukeltaa perheiden vuorovaikutusmaailmoihin ja niitä ohjaaviin tiedostamattomiin roolimalleihin. Sävelet, jotka eivät soi on monitaiteellinen näyttämöteos, joka liikkuu musiikin, äänitaiteen, tanssiteatterin ja nykytanssin välimaastoissa. Teos esitetään jokaisena iltana yhdessä toisen tanssiteoksen kanssa.

Sävelet, jotka eivät soi sukeltaa perheiden vuorovaikutusmaailmoihin ja niitä ohjaaviin tiedostamattomiin roolimalleihin. Heijastelemalla erilaisia perhekokonaisuuksia esitys valottaa kunkin ihmisen läheisen yhteisön, erilaisista läheisistä ihmissuhteista koostuvan perheen ainutlaatuisuutta ja korvaamattomuutta. Kommunikaatiotapojen ylisukupolvisuus sekä ristiriidat ja lohdullisuus ovat esityksen kantavia teemoja. Millaisilla vuorovaikutuksen työkaluilla kukin maailmansa kohtaa?

Sävelet, jotka eivät soi on monitaiteellinen näyttämöteos, joka liikkuu musiikin, äänitaiteen, tanssiteatterin ja nykytanssin välimaastoissa. Teoksen äänimaailmasta vastaavat laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski ja muusikko-beatboxaaja Felix Zenger.

​Koreografia, konsepti: Marjaterttu Willman

Sävellys, sovitus, musiikin esitys: Emma Salokoski, Felix Zenger

Valosuunnittelu: Eero Alava

Pukusuunnittelu: Aapo Siikala

Esiintyjät: Emma Salokoski, Jonna Aaltonen, Jussi Väänänen, Jukka Tarvainen

 

Jokaisessa esitysillassa on teoksen parina eri tanssiteos, katso koko ohjelma ko. päivän kohdalta tai Tanssin Voima -festivaalin sivuilta:

Tutustu Tanssin Voima Festivaalin ohjelmistoon!

Mirka Kleemola, Imagenary

Esitykset

Osta lippu
Map

Kanneltalo

Klaneettitie 5, Helsinki

30.9.2021

18.00

Ensi-ilta

1.10.2021

18.00

2.10.2021

18.00

3.10.2021

15.00