Tanssiteatteri Sivuun Ensemble: Yhteinen iho

Koreografi Ninni Perkon ja käsikirjoittaja Veera Tyhtilän ruumiillinen matka äitipoika -suhteeseen.

Hän ei halua kuolla koskaan, eikä että äiti kuolee, lupaan.”

Yhteinen iho on runollisrealistinen näyttämöteos suuresta rakkaudesta, yhteydestä ja irtautumisen vaikeudesta. Koreografi-ohjaaja Ninni Perkon ja näytelmäkirjailija Veera Tyhtilän luotsaama ruumiillinen matka käy läpi yhden kokonaisen äiti-poika –suhteen sen varhaisesta alusta sen päättymiseen kymmeniä vuosia myöhemmin.

Kontakti, kipu, toivo, yhteiset hetket, kaipaus ja katumus kuljettavat äidin ja pojan absurdia todellisuutta. Teos nostaa pintaan vaikeita, syvälle meneviä kokemuksia lähisuhteessa hiilenmustalla huumorilla.

Vanhemman ja lapsen väliin jää aina tukahdutettuja tunteita ja sanomattomia asioita. Miten vanhemman ja lapsen väliset riippuvuudet ja valtasuhteet muuttuvat? Ihmissuhteen kestäessä lähes koko elämän, valtatasapaino paukkuu rakkauden määrästä huolimatta. Kuinka rakastaa silloinkin, kun toinen ei ota vastaan? Pyhä törmää arjen kaaokseen tässä fyysisen teatterin keinoja hyödyntävässä teoksessa.

Äitinä ja poikana ihonsa jakavat tanssija, näyttelijä Minna Puolanto ja tanssija Oskari Turpeinen. Musiikin säveltää Suomi-palkittu säveltäjä, kitaristi Jarmo Saari, visualisoinnista ja puvuista vastaa Alisha Davidow, valot suunnittelee Mirkka Saari. 

Teoksen sivut

FB event

Tanja Ahola

Esitykset

Osta lippu
Map

Kanneltalo

Klaneettitie 5, Helsinki

27.2.2019

19.00

Ensi-ilta

1.3.2019

19.00

2.3.2019

19.00

5.3.2019

19.00

6.3.2019

19.00