Tanssiteatteri Tsuumi: Duettojen ilta

20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Tanssiteatteri Tsuumin rakastetut duetot Vintti sekä Mies ja Nainen. – Demonstraatioita perusasioista Malmitalossa

20-vuotisjuhliaan viettävä Tanssiteatteri Tsuumi tarjoilee kahden dueton yhteisillassa huumoria, haikeutta ja väkevää tanssiteatteria. Duettojen illan ohjelmassa ovat omilla kiehtovilla tavoillaan parisuhdetta ja ihmisyyttä käsittelevät teokset Vintti sekä Mies ja Nainen. – Demonstraatioita perusasioista.

Ke 30.1.2019 klo 15.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Ke 30.1.2019 klo 19.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Malmisali

VINTTI suuntaa katseensa aikaan ja parisuhteeseen. Se tarkastelee parisuhteen kestoa, yhteisen ajan pysähtymistä ja tässä olemisen vaikeutta. Kauniissa ja visuaalisessa tanssiteatteriteoksessa nähdään dramatiikkaa, intohimoa sekä ripaus huumoria. Koreografia on Matti Paloniemen käsialaa ja visuaalisesta suunnittelusta sekä äänisuunnittelusta vastaa Janne Teivainen. Esiintyjinä teoksessa ovat Salla Korja-Paloniemi ja Samuli Nordberg.

MIES JA NAINEN. – DEMONSTRAATIOITA PERUSASIOISTA on äänellis-liikkeellinen ilmaisukuvaelma kahdesta ihmisestä, kosketuksen ihanuudesta, vimmaisesta pyrkimyksestä ymmärtää toista ja epätoivoisesta tarpeesta rakentaa jotain yhteistä, jotain johon kumpikin voisi nojata. Teoksen koreografeina ja esiintyjinä toimivat Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen. Visualisteina toimivat pukusuunnittelija Jaana Kurttila sekä valosuunnittelija Janne Teivainen. Yhdessä Ilesin ja Juntusen kanssa esitystä on työstänyt fyysiseen teatteriin erikoistunut näyttelijä Johanna Jauhiainen.
Esityksessä on kohtia, jotka eivät sovi lapsille.

Malmitalo

Tanssiteatteri Tsuumi

Mies ja Nainen., kuva: Petra Tiihonen – Vintti, kuva: Oleg Kochetov

Esitykset

Osta lippu
Map

Malmitalo

Ala-Malmin tori 1, Helsinki

30.1.2019

15:00

30.1.2019

19:00