Tanssiteatteri Tsuumi: Improvisoidut iltamat Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa

Improvisoidut iltamat on tanssitaidetta, iltamaperinnettä & elävää musiikkia yhdistävä ulkotiloissa toteutettava konsepti, jossa tanssijat & muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä inspiroituen ympäröivästä miljööstä.

Improvisoidut iltamat on uudenlainen esityskokonaisuus, jonka puitteissa toteutetaan ensisijaisesti ulkoilmaesityksiä. Kokonaisuus yhdistää tanssitaidetta, iltamaperinnettä, elävää musiikkia sekä mahdollisuuden osallistumiseen. Improvisoidut iltamat -konseptin ideana on tehdä improvisoituja esityksiä inspiroituen muuan muassa ympäröivästä miljööstä. Tanssiteatteri Tsuumin tanssijat ja muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä.

Improvisoidut iltamat on kokonaisuus, jossa tanssijat ja muusikot luovat pareittain, triona sekä soolona pieniä esityksiä ulkotiloissa. Yleisöä kuljetetaan esityspisteeltä toiselle ja lopussa koko esiintyvä joukko toteuttaa yhteisen improvisoidun esityksen valitussa lopetuslokaatiossa. Jokainen esitys on aina uusi ja ainutlaatuinen.

Esityksellisen osuuden jälkeen toteutetaan myös osallistava osuus, jolloin yleisökin saa siirtyä katsojista osallistujiksi.

Työryhmä: Johanna Elovaara, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja-Paloniemi, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula

Pukusuunnittelu: Karoliina Koiso-Kanttila

Kaisaniemen esityskokonaisuus kestää noin tunnin. Esityksiin on ennakkoilmoittautuminen, joka tehdään täyttämällä tämä lomake: https://forms.gle/Yrsv3XNJ6aQjgXgBA

Lisätietoa iltamista Tanssiteatteri Tsuumin verkkosivulta

Ilmoittautuminen Kaisaniemen esityksiin

Kokonaisuuden FB-tapahtuma

Clas-Olav Slotte

Esitykset

Osta lippu
Map

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

Kaisaniemenranta 2, Helsinki

18.8.2021

19.00

19.8.2021

19:00