Tanssiteatteri Tsuumi: KAKE² – tähtisumussa

Nykytanssi

KAKE² – tähtisumussa on KAKE-yhtyeen show ja episodimainen kurkistus aikaamme. Tanssiteatteri Tsuumin uusin teos palaa Aleksanterin teatteriin helmikuun lopussa.

Huippuarvostelut saanut KAKE² – tähtisumussa valloittaa jälleen Aleksanterin teatterin. Tanssiteatteri Tsuumin KAKE-yhtyeen uusin konsertti Tähtisumussa luo episodimaisen kurkistuksen aikaamme. Energinen ja yllätyksellinen esitys tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja toisaalta katsoo häpeilemättä satavuotiaan Suomi-neidon helman alle. Kake luottaa yhä iskelmään, mutta runnoo sen tällä kertaa läpi punk-puristimen. Rosoisuus ja elämänmakuiset ihmiskohtalot ovat Kaken ytimessä. KAKE toiseen potenssiin. Luvassa on ennennäkemätön keitos musiikkia, tanssia, laulua ja ennen kaikkea asennetta.

”Suurin ero (mihin tahansa teatteriesitykseen) on ennen muuta siinä, miten läpikotaisin ajateltu ja historiatietoinen jokainen hillittömältä vaikuttava liike ja sävel on. Ja miten hienosti esiintyjät kykenevät vartalollaan pitämään monet eri teemat koossa!” -Helsingin Sanomat

Ohjaus ja koreografia: Matti Paloniemi // Musiikki ja äänisuunnittelu: Hannu Oskala // Pukusuunnittelu: Jaana Kurttila // Valo- ja lavastussuunnittelu: Janne Teivainen // Rooleissa: Reetta-Kaisa Iles, Tuomas Juntunen, Sampo Kerola, Salla Korja-Paloniemi, Jarno Tastula, Janne Teivainen // Kesto: Noin 1h 5min (ei väliaikaa) // Teosta suositellaan yli 12-vuotiaille.

Liput 29 / 24 euroa
Liput myy Aleksanterin teatterin lippumyymälä sekä www.ticketmaster.fi.

Tanssiteatteri Tsuumi

Aleksanterin teatteri

KAKE² – tähtisumussa Facebookissa

Mikko Mäntyniemi

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

Albertinkatu 32, Helsinki

27.2.2018

19:00

28.2.2018

19:00