Tanssiteatteri Tsuumi: Suo, guacamole ja Jussi

Tanssia, teatteria ja tiedettä yhdistävä karnevalistinen esitystapahtuma, joka pureutuu yhteiskunnallisen ilmapiirin kiristymiseen ja kahtiajakautumiseen .

Suo, guacamole ja Jussi on karnevalistinen esitystapahtuma, joka kuljettaa katsojaa bussilla pitkin Kannelmäen ja Tapiolan paikallismaisemaa.

Jani Niemisen runoteokseen Bigini pohjaava teos pureutuu yhteiskunnallisen ilmapiirimme kiristymiseen ja kahtiajakautumiseen taiteen ja tieteen keinoin. Teos tarttuu aiheeseen reippaan röyhkeästi, piirtämällä eteemme yksioikoiset henkilökuvat, joista katsoja voi leirinsä valita. Koetko kuuluvasi ääriainekseen, takinkääntäjiin, syntipukkeihin vai tolkunihmisiin?

Ahdistus ja pelko ruokkivat ahdistusta ja pelkoa. Voimakkaat mielipiteet ja julistaminen synnyttävät vastareaktioita, joista taas seuraa lisää pelkoa. Miten ihmeessä tähän kuumaan perunaan voisi tarttua polttamatta kieltään?

Suo, guacamole ja Jussi on pöhkön röyhkeä, epäasiallisen humaani, itseironinen ja ryppyotsaisen rakkaudellinen.

Esitys alkaa Kanneltalon aulasta ja päättyy Kanneltaloon. Kokoontuminen Kanneltalon aulassa. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin!

Esityksessä ollaan hetkittäin myös ulkona, joten pyydämme varautumaan sään mukaisilla vaatteilla. Huomioithan, ettei esitys ole esteetön.

Työryhmä:
Ohjaaja: Reetta-Kaisa Iles
Skenografi: Mirkka Nyrhinen
Säveltäjät: Taito Hoffrén, Antti Paalanen
Tutkija: Karin Creutz
Käsikirjoittaja: Jani Nieminen
Esiintyjät: Reetta-Kaisa Iles, Jyrki Karttunen, Hanna Korhonen, Mirkka Nyrhinen, Karin Creutz, Taito Hoffrén, Salla Korja-Paloniemi

Pääkaupunkiseudun esitysten tuotanto: Tanssiteatteri Tsuumi ja Kanneltalo

Yhteistyössä: Espoon kaupunginteatteri

Esityksen kesto: n. 2 t 30 min

Ei suositella alle 13-vuotiaille.

Esitystraileri

Tanssiteatteri Tsuumi

Kanneltalo

Maritta Laesmaa

Esitykset

Osta lippu
Map

Kanneltalo

Klaneettitie 5, Helsinki

9.10.2020

17.30

10.10.2020

13.00

10.10.2020

17.30

11.10.2020

15.00