Tanssivirtaa Tampereella | MMM-kollektiivi: Game Changer

Esitys|Tapahtuma

Game Changer on leikkimielinen teos kehollisesta pelaamisesta, joka rakentuu esiintyjien, äänen sekä valon vuoropuhelusta.

Game Changer on teos kehollisesta pelaamisesta, joka rakentuu esiintyjien, äänen sekä valon vuoropuhelusta. Jokainen teoksen osa-alue voi olla ‘game changer’ eli peliä muuttava tekijä. Teoksessa leikitellään pelaamisen sääntöjen vakiintumisella, muutoksella ja uudelleen järjestäytymisellä.

Esiintyjien toiminnan keskiössä ovat mielen ja kehon leikkisyys, jotka vapauttavat venyttämään käynnissä olevan pelin sääntöjä. Kehollinen reagointi ja esiintyjien mielikuvituksellisuus luovat yllätyksellisyyttä teoksen dramaturgiseen kuljetukseen. Game Changer käsittelee näyttämöä pelikenttänä, jonka maastoon yleisö kutsutaan. Teos ympäröi katsojan raikkaan kuplivaan maailmaansa ja toivottaa jokaisen oman katsomisen tavan ja mielikuvituksen tervetulleeksi.

Teos ja sen prosessi on inspiroitunut muun muassa naiiviudesta ja leikkimielisyydestä, sisarellisuudesta, empatiasta, bändimäisyydestä, yhdessä innostumisesta, nauruista, avoimuudesta ja herkkyyksistä. Prosessissa tärkeintä on ollut työhyvinvointi ja sen säilyttäminen. Olemme pyrkineet inhimilliseen, lempeään ja silti aikaan saavaan työtapaan, jossa on varaa toimia omien voimavarojensa puitteissa. Koemme tämän näkyvän myös teoksen maailmassa. Game Changer on lähestyttävä, monikeinoinen ja yllätyksellinen, niin tekijöille kuin katsoja-kokijoille. Yllytämmekin katsojia reagoimaan ja kannustamaan teoksen aikana, mikäli siltä tuntuu!

Koreografi MMM-kollektiivi
Tanssijat Maria Autio, Mia Jaatinen, Minna Karttunen Pukusuunnittelu työryhmä
Musiikki/äänisuunnittelu Josu Mämmi
Valosuunnittelu Veli-Ville Sivén
Esityskuvat Petra Tiihonen

Kesto noin 60 minuuttia
Kohderyhmä Suunnattu nuorille ja aikuisille, mutta sopii myös 7-vuotiaasta ylöspäin
Ensi-ilta 5.10.2022 Kuopio, Tanssiteatteri Minimi, ITAK-näyttämö

Petra Tiihonen

Esitykset

Osta lippu
Map

Hällä-näyttämö

Hämeenkatu 25, Tampere

26.5.2023

19:00