Täydenkuun tanssit | Ukrainalainen tanssiryhmä Volyn: Kasakoiden tansseja ja lauluja

Ukrainalainen tanssiryhmä Volyn: Kasakoiden tansseja ja lauluja

Volyn-tanssiryhmän konserttiohjelmassa on mukana vanhoja ja nykyisiä tansseja Ukrainan eri alueilta, kuten läntisiltä Bukovinan, Gutsulian, Galitsian, Podolian ja Volynian seuduilta sekä keskisiltä ja itäisiltä seuduilta Slobodasta ja kasakka-alueilta. Yksikään numero ei ole samanlainen kuin edellinen, eikä vain tekniikaltaan, vaan myös tunnelmaltaan. Tuliset bukovinalaiset ja volynialaiset tanssit vaihtuvat kasakkakilpailujen monenlaisiin temppuihin ja zaporižžjalaisten taisteluhenkeen. Jokainen tanssi on oma tarinansa.

Ukrainalainen kansantanssiyhtye Volyn on ammattilaisryhmä, joka on perustettu jo vuonna 1978 Lutskin kaupungissa Volynin alueella Luoteis-Ukrainassa. Olemassaolonsa aikana yhtyeellä on ollut yli 3500 konserttia ja se on menestyksekkäästi esiintynyt kiertueilla niin Ukrainassa kuin kaukana sen ulkopuolella. Yhtye on niittänyt yleisön suosiota Kanadassa ja USA:ssa, Kreikassa, Italiassa, Puolassa, Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa ja monissa muissa maissa.

Koreografia: Valeriy Smyrnov
Esiintyjät: Anastasia Vanichuk, Ilja Filonets, Roman Smyrnov, Jaroslav Smyrnov ja Diana Trofimjuk
Musiikki: Nadiya Pylyp (laulu)

Kesto: 75 min.
Ikäsuositus: 12+
Liput: 40 € Hyväntekeväisyysnäytös: jokaisen lipun hinnasta luovutetaan 10€ hyväntekeväisyyteen Ukrainan sodan uhreille (sisältää myös Sano se hiljempaa, jos voit -teoksen)

Teoksen taiteilijatapaaminen to 21.7.2022 klo 9-10 Kahvila Karnevaalissa.

Täydenkuun Tanssit -festivaalin kotisivut

Esitykset

Osta lippu
Map

Inmet-areena

Susitie 48, Pyhäjärvi

20.7.2022

20:00